2777
2789
یه خانوم تو نی نی سایت چند تا معرفی کرد چون شهرستانی قبول نکردم تااین گفت پسرعمم بخاطر کارش تو استان ...

معرف ازدواج تو نی نی سایت ؟ گلم کلک نباشه .....تو شهرتان مساجد با برخی مراکز واسطه میشن 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

معرف ازدواج تو نی نی سایت ؟ گلم کلک نباشه .....تو شهرتان مساجد با برخی مراکز واسطه میشن 

نه معرف نیست اولش برام فاااال گرفت 

ازاین چیزا تو شهر ما نیست اگه باشه هم نمیرم خانوادم بفهمن دیگه هیچ تیکه بزرگه دماغمه

نه معرف نیست اولش برام فاااال گرفت  ازاین چیزا تو شهر ما نیست اگه باشه هم نمیرم خانوادم بفهمن ...

به نظرم اعتماد نکن

اسم ف.ال که اومد دیدم جالب نیست ماجرا.

فال و معرف نی نی سایتی!اعتماد نکن

خانم بوشهری درباره بچه هم بتوافق رسیدید ؟ خواهر من پارسال یک خواستگار  داشت گفته بود زود باید بچه دار شیم ۴۵ سالش بود و البته شهر ما هم نبود قصد مهاجرت هم داشت ولی متاسفانه خیلی قلدر بود خواهرم رد کرد .....

اره زود بچه دار بشیم

انشالله عزیز ....سر عقد من یک حاجتی دارم ممنون میشوم یادم کنی ....بعد هم برای ازدواج دلخواه خواهرم ....من فکر میکنم شما و خواهر من و هر دختری که سنش بالا می‌ره واقعا متفاوت هستید یعنی هر کسی نخواستید ...استاندارد خودتان دارید