2777
2789
همه مث هم نیستن شرایط ها فرق دارن ولی درهرصورت ان شالله خوشبخت بشه

مرسی گلم ....انشالله شما هم بهترین برات رقم بخوره ..من خودم دوست دارم خواهرم ازدواج کنه و ازتنهایی دربیاد ...اتفاقا خواهر من شغل درست و حسابی ندارد و کلا مظلوم یکججورایی ولی تو ازدواج اصلا اهل نذر و دعا نیست متاسفانه  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ماشاللا به آرامششون.

نمیدانم والا گلم انگار بیخیال شده کلا...میگه ازدواج تا نهایتا سی و دو سه سال خوبه ....حالا جاری من و‌دیده که چه ازدواج عالی کرد.......بنظر من بی خیال چون خیلی از دوستاش هم طلاق گرفتن این بدبین شده .....کارش هم دورکاری پاره وقت اصلا کسی اینو نمیبینه بخواد ازدواج کنه ....قبلا بیرون می‌رفت براش پیدا میشد ..خدا خودش کمک کنه قسمت الهیش بیاد 

چرا بدتره؟! اگه اینجوریه خب عکس بده. ببین خواهری، من بر اساس سلیقه طرز فکر و باید و نبایدهای خودم ...

خانوادم که اصلا نمیدونن کلا ازخواستگار خوششون نمیاد منم یه جورایی تا قطعی نشده نمیتونم به کسی رو بزنم باخانوادم صحبت کنه بخاطر همین یه جورایی مجبورم

به خودش نمیخوام بدم مادرش میخواد ببینه ازطریق واسطه

بزار ببینه ناراحتی نداره ....اول قیافه میبینن دیگه ..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ازدواج سنتی همینه ...ولی اینکه با حجاب یا بدون حجاب دیگه خودت میدانی گلم ...... 

عزیزم یک اشاره نمیکنی چطوری باهم آشنا شدید ؟ همکاری ؟ معرفی شدید ؟ دوست شدید ؟

یه خانوم تو نی نی سایت چند تا معرفی کرد چون شهرستانی قبول نکردم تااین گفت پسرعمم بخاطر کارش تو استان مااومده خلاصه رفت باعمش حرف زد گفت عکسشو ببینم منم ترسیدم اعتماد کنم خواستم مشورت کنم