2777
2789
[QUOTE=290105199]چه خوب گلم ....واقعا زمانه عوض شده ....برادر شوهر من خیلی پولدار و همه فکر میکردن د ...

دقیقا آفرین ...مهم عاقبت بخیری ....جاری منم دختر خوبی ....اطرافیان برادرشوهرم خیلی سعی داشتند دختر زیر  ۳۰ بگیرن ولی برادرشوهرم آرایشان خوشش آمد ...الانم واقعا دختر۴۰ ساله هنوز جوان زمانه عوض شده ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چندسالته؟؟؟ 

سی ویک میشم امسال بیست ونه سالگی عقد کردم 

۳۰ فروردین عقد کردم ۲۱ مرداد خانواده ها درجریان قرار گرفتن چون محرم وصفر بود موند ۵ ابان عقد کردم

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم
عزیزم چه قشنگ نوشتی روز به روز خوشبخت تر بشی الهی لطفا برای خوشبختی من هم دعا کن.

الهی امین قربونت بشم دلتو بسپار به خدا الهی که خوشبخت بشی و دلت شاد و لحطه لحظه زندگیت پراز عشق و محبت 🤗🤗🤗 

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم
خدابزرگه  فک نکنم کسی اندازه من دعا کرد و ختم و امام زاده و نذر و....  اما قسمته چه کنم& ...

خودت چند سالته ؟ شاغلی ؟ عزیزم چرا ازدواج واسه خودتان غول کردید ...‌‌.خواهر من ۴۱ سالشه ولی اهل هیچ نذر نیست تا حالا خودش میگه ی دعای توسل واسه ازدواج نخوندم ....میگه هر چی قسمته ....

اگه حضوری باشه بهتره. اما احتمال نشدن هم بده. من تقریبا به خاست خدا ایمان پیدا کردم.

دقیقا 

خیلی ازیه طرف میگم اهمیت نده

ازیه طرفم استرس دارم

اخه راه خانوادش دوره شهرستانن ولی خود پسره بخاطر شغلش هم استانیمونه 

یعنی نفرستم؟؟؟ 

برای منم دعا کن 

الهی که خوشبخت بشی و همونی باشه زتدگیت که ارزوشو داری حال دلت خوب و زندگیت پر عشق

خدابزرگه  فک نکنم کسی اندازه من دعا کرد و ختم و امام زاده و نذر و....  اما قسمته چه کنم& ...

همیشه خواهرم میگه اینها آنقدر نذر میکنن اگر هدف خود خدا بزارن عارف میشن ....آخه یکی نی نب سایت نوشته بود بیست سال نذر میکنم ازدواج کنم ....حالا دیگه نمیدانم مشکل چی بود .....البته گلم شما بخدا توکل کن شوخی کردم...خواهر من شخصیت جالب دار د وخودشو خوار نمیکنه واسه شوهر ما بیشتر نگرانیم ...وگرنه کار شما درست بهر حال تو ایران همه کس توانایی زندگی تنها ندارد