2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم

ممنون گلم ......ولی ی سوالی ازت دارم اتفاقا همین چند روز پیش بحث ازدواج خواهرم بود برگشت بما گفت سن بالاتر از سی و دو سه دیگه خواستگارها از آدم انتظار خونه و‌شغل خوب دارن ..‌‌‌‌‌اخه ی خواستگار داشت خیلی عوضی بود حقوق اینو پرسیده بود اینکه ملکی دارد یا ندارد ..‌‌‌‌‌‌‌که خواهر منم هیچی ندارن چون کارش موقتی بوده همیشه ....من گفتم همه اینطور نیستن ....ازشما این توقعات داشتن ؟؟؟ ما تهرانیم البته معمولا همه دنبال دختر شاغل می‌خوان 

انشالله عاقبت بخیر بشی عزیز اسی برای من و خواهرمم دعا کن لطفا سنمون رفته بالا دیگه امیدی ندارم

خدا از زبونت بشنوه

حالتو تجربه کردم

اما فهمیدم این حال بد اشتباهه.چون خدا پشت هر اتفاقیه.به وقتش میشه

خدا از زبونت بشنوه حالتو تجربه کردم اما فهمیدم این حال بد اشتباهه.چون خدا پشت هر اتفاقیه.به وقتش م ...

اخه ی درصدم فک نمی کردم تا این سن مجرد بمونم

با اوضاعی ک خواستگارام دارند اصلا فک نکنم ی موردی پیدا بشه ک ب درد من بخوره

اخه ی درصدم فک نمی کردم تا این سن مجرد بمونم با اوضاعی ک خواستگارام دارند اصلا فک نکنم ی موردی پ ...

اینده قابل پیش بینی نیست اصلا

فکر و انتظارات ما با برنامه ی خدا واسه ما لزوما مچ نیست

سن ک بالا بره کیفیت حواستگارا معمولا پایین میاد

اینایی ک گفتم تجربه ی منه

اینده قابل پیش بینی نیست اصلا فکر و انتظارات ما با برنامه ی خدا واسه ما لزوما مچ نیست سن ک بالا بر ...

اره متاسفانه با بالا رفتن سن کیفیت خواستگارا میاد پایین

من نمی دونم چرا برعکس فکر میکردم

انشالله هممون عاقبت بخیر بشیم

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز