2777
2789

به تاریخ پری ، پنج هفته و ۵ روزمه 

به تاریخ سونو ۴ هفته و ۴ یا ۵ روز 

زوده برا تشخیص جنسیت اره؟🥲 

من فقط دعام اینه که پوچ نباشه 

سالم باشه 

هرچی شد میمیرم براش ❤️

جوش زدم بااینکه صورتم خشک‌ شده 

دو تام کمرم زده 

و کمر به پایین هم جوش زده (پاهام نه)

آیا ربطی ب جنسیت داره؟

گاهی خیلیییییییییی سردمه 

گاهی گرمم 

بیشتر سردمه

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا یه ناز پسر تو راه داری .ویتامین ای بزن روغن آرگان خیلی خوبه 

جوووووونم😍😍پسرم داداشی میخواد میگه اسمشو بزاریم محمد پارسا😂 ۴ سالشه پسرم 😍❤️

مادر شدی قشنگتر شدی مطمعن باش

ممنون عزیزم😍 صد در صد همه مامانا وقتی عمر و جوونیشونو اندامشون رو با یه جوجه نصف میکنن یعنی قلب و روحشون قشنگه😍😍😍😍

ای جانم مبارکه پس🥰🥰

سلامت باشین😍دعا کنید لطفا برام هرچی هست هررررچی هست فقط بمونه برام بشرط سلامت جسم و روحش و البته محب اهل بیت بودنش😍

عزیزم دقیقا منم همین علایم رو داشتم حتی به حدی خشک بود پوستم دور دهنم به شدت پوسته میشد و رنگش تغییر کرده بود با خشکی پوستم اما به سدت جوش زدم صورت گردن جلو سینه ام و کمرم گرم و سرد میکردم همش بدم از شیرینی میوند هنه گفتن پسره اما خدا یه دختر ناز بهم‌داد.فقط به دلیل اینکه هورمونات به هم ریخته به پسر دختر ربط نداره

عزیزم دقیقا منم همین علایم رو داشتم حتی به حدی خشک بود پوستم دور دهنم به شدت پوسته میشد و رنگش تغییر ...

ای جوووونم خدا حفظش کنه😍😍😍😍 آره انگار واقعا ب علائم نیست . این کنجکاوی های بارداری خیلی شیرینه 😍 برا مادر پدر فرق نمیکنه پاره تنشون چی باشه . ولی شیرینه این که نمیدونی چی تو دلته😍