2777
2789
عنوان

برای شفای بچم...برای آروم شدن دلمم

433 بازدید | 16 پست

تو رو خدا با دلهای پاکتون برای بچم دعا کنین ...چه رنجی بالاتر از این که ببینی طفلت سوزن سوزن میشهههههه  چه رنجیییییی...

سناتور به علی اصغر حسین هر کسی این تاپیک و دید براش حمد شفا بخونه ...

اجرتون با حضرت زهرا

اللهم صل علی محمد وآل محمد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوندم

ان شاءالله شفا بگیرن

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

خوندم انشاالله خدا شفاش بده

خیلی دردناکه من پسرمو همه جاشو سوزن زده بودن دیگه جایی نبود میخاستن سرش تیغ بکشن رو موهاش بعدش سرم وصل کنن سرش

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

انشاالله سلامتیش رو به دست میاره. براش صلوات میفرستم ❤️

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

مریضم کاشکی منم مادرم نگرلنم بود من خود به خاطر مریضی زیر فشار شدید عصبی هستم هیچی از بیماریم نگفتم اذیتم میکنه عاطفه مادری نداره خدا به دادم برسه

بی کس و کارم مادری که فقط مایه دردسرم بود شعور نداره باعث میشه من خودکشی کنم تحمل مریضیم ندارم برای منم بی مادر دعا کنید 

خوندم انشاالله خدا شفاش بده خیلی دردناکه من پسرمو همه جاشو سوزن زده بودن دیگه جایی نبود میخاستن سرش ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

انشالله ب زچدی سلامتیشو ب دس بیاره😭😭🤲🤲

دخترم جون دلم جوری بزرگت میکنم ک نگی کاش پسربودم...👸