2777
2789
عنوان

مادرهمسر

137 بازدید | 8 پست

لطفا نگید بچه ای..لوسی..

ولی اونقدری دلم گرفته که نگووو...

من هرچه قدر مادرهمسرم بهم محبت میکنه اصلا نمیتونم دوسش داشته باشم..چون ازدوران نامزدی اجازه نداد هیچ مراسمی داشته باشم..به بهانه کرونا ویاعزادار بودن ..

فقط یه عقد داشتم.‌خودشون هیچ کمک مالی بهمون نکردن..وهمه رومینداخت گردن همسرم .مثلامیگفت مامیخواستیم فلان کارو بکنیم ولی نذاشته.گوقتی به همسرم میگفتم میگفت باور کن اینطور نیست..

مراسم حنابندونمم هیچ کس رو دعوت نکرد..ومن چقدر جلوی خانواده خودم وفامیلامون خجالت میکشیدم

همه اینکارارو می‌کرد که به همسرم فشار مالی نیاد..همسر منم که نمیتونست خودسر بره مهمان دعوت کنه..

الان یک سال ونيم ازازدواجم میگذره..هرچه قدر بهم محبت میکنه نمیتونم دوسش داشته باشم..دلم به درد میاد..ازاینکه همیشه خودم وهمسرم تنها بودیم..حتی روز محرمیت موقت همسرم تنهای تنها بود...من وهمسرم به خاطر مذهبی بودن زیادتمایلی به عروسی نداشتیم ولی بعدش دلمون میخواست یه مراسم مختصر داشته باشیم ولی درنهایت اونم نذاشت گفت ما قصد داریم اگه بچه ها عروسی نگرفتن فلان میلیون پول بهشون بدیم برای کمک زندگی ولی بعداز ماه عسلمون اونم نداد..

وقتی میبینمش ظاهری محبت میکنم اما توی دلم یه چیز دیگست..

بچه ها نمیخوام این تاپیک مقدمه ای بشه که از بدی مادرشوهرا بگیم..دلم‌میخواد کمکم کنید بتونم دید مثبتی بهش داشته باشم.ولی نمیتونم

اصلن اعصاب خودمو خورد نمیکنم وگرنه بدترین کارهاروکرده بدترین  و حرفارو بهم زده

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این کارایی که گفتین از رو خساست بوده از رو بدجنسی نبوده عزیزم. اگه الان خوبن باهات گذشته رو رها کن بعضیا اقتصادین هرچقدرم بچشون رو دوست داشته باشن بازم خساست دارن 

لطفا درخواست دوستی ندید به جز شما دوستهای عزیز😁.
منم نمیتونم البته محبتی هم نمیکنه

خیلی قربون صدقم‌میره  ..نمیدونم از ته دل میگه یا واقعی..ولی خیلی اذیت میشم وقتی میبینمش..زن خوبیه..اما اونقدری به پسرای خودش اهمیت میده  ودرکمون نمیکنه..

منم هیچوقت ی سری چیزا رو یادم نمیره و هیچوقت باهاش صمیمی و مهربونم نمیشم ، کاملا محترمانه و معمولی عین غریبه 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
این کارایی که گفتین از رو خساست بوده از رو بدجنسی نبوده عزیزم. اگه الان خوبن باهات گذشته رو رها کن ب ...

بله خساست داشتن..ولی برای دوتا عروس قبلیشون سنگ تمام گذاشتن..میگفت چندسال پیش که طلا ارزون بوده ۱۰سال پیش..یه سردیس ۸میلیون برای اون عروسش خریده..اون عروس هم جز پتو وبالشت جهازی نیاورد..میگفت ۲۵تا دیگه غذا به ردیف کنار هم گذاشتن..

من مادی گرا نیستم‌‌..ولی دیگه نمیتونم قربون صدقه ها روباورکنم

خیلی قربون صدقم‌میره  ..نمیدونم از ته دل میگه یا واقعی..ولی خیلی اذیت میشم وقتی میبینمش..زن خوب ...

بی خیال همه همینن تو خودت باشی بچه دار بشی مطمن باش هیچ کس رو اندازه بچت دوست نخواهی داشت