2777
2789

منم لایک کنید لطفا

البته برای من جاش مهم نیست ، پارکینگ یا جای پارک خوب مهمه و پله و دستشویی فرنگی چون با پیرزن پیرمرد میریم

آقا اکانت اصلیم رو تا ۶ شهریور تعلیق کردن ، این رو اصلا استفاده نمیکردم الان مجبورم بیام من همون shirinn07 هستم🥴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هتل آپارتمان اسکان خیلی تمیزه ما یک شب اونجا بودیم از غذاهاش اطلاعی ندارم اما نظافتش عالی بود به لحا ...

وای چقدر گرونن ما تعدادمون زیاده نفری ۸۰۰ بدیم خیلی میشه

آقا اکانت اصلیم رو تا ۶ شهریور تعلیق کردن ، این رو اصلا استفاده نمیکردم الان مجبورم بیام من همون shirinn07 هستم🥴

هتل ها گرونه الان بستگي داره چقدر بخاي هزينه كني از شبي ٢م هس تا شبي ٢٠م توي خود حرم ك پنجره اتاقت ت ...

همون در حد دو تومن اینا باشه شبی یچیز معمولی ولی کیفیت غذاش بد نباشه

همون در حد دو تومن اینا باشه شبی یچیز معمولی ولی کیفیت غذاش بد نباشه

غذا رو از اسنپ بخري برات بيارن ارزونتر ميشه

هم كيفيت بيشتر هم قيمت مناسبتر

غذاي هتل كيفيت پايين و چند برابر قيمتشه

هتل خانه سبز بد نيس معموليه خوبه

کدوم ۸۰۰ هست؟اسکان نفری یه تومنه برای هرشب سایه نفری ۲ و خورده ای برای هرنفر و هرشب آیران ۲ونیم برای ...

اسکان اتاق چهار تختهش رو دیدم

دیگه بدتر ، واقعا زور داره شبی هفت تومن هتل معمولی بدیم☹️

اسکان اتاق چهار تختهش رو دیدمدیگه بدتر ، واقعا زور داره شبی هفت تومن هتل معمولی بدیم☹️

دیگه همه ی قیمت ها بالاست
ما حدودن دو هفته پیش مشهد بودیم هتل سایه شبی دو و سیصد برای هر نفر ما هم چهارنفریم برای سه شب و چهار روز حدود سی و خورده ای دادیم اما با غذای سلف و همه چیزش عالی بود پارسال هتل آیران بودیم اونم به شدت تمیز و غذاها عااالی
هتل آپارتمان اسکان یه شب تا صبح بودیم چون زود رسیده بودیم مشهد اتاقِ هتل رو تحویلمون ندادن اجبارن رفتیم برای یه شب تا صبح ۴تومن دادیم اما از تمیزی و شیکی و امکاناتش تعجب کرده بودیم اگه هم تمیزی بخوای هم غذای خوب و هم نزدیکی به حرم خرجت خیلی میره بالا

هتل سایه خیابون ۳ امام رضا

هتل آیران خیابون ۱۰ امام رضا

هتل آپارتمان اسکان خیابون ۱۱ امام رضا بود فکر کنم

دیگه همه ی قیمت ها بالاست ما حدودن دو هفته پیش مشهد بودیم هتل سایه شبی دو و سیصد برای هر نفر ما هم چ ...

نه ما جاش برامون مهم نیست ، غذا هم خودمون تهیه میکنیم

فقط پارکینگ و پله مهمه