2777
2789
عنوان

سونو

140 بازدید | 8 پست

من سونو کلی شکمی داشتم امروز. بعد پریودی هام هم نامنظمه امروز  ۱۸روز از پریودیم میگذره نشدم باردار هم نیستم. دکتر سونو کرد گفت همه چی نرماله. بعد داخل رحم رو سونو کرد گفت میتونی باردار بشی فولیکول داری مگه  همچین چیزی ممکنه

اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥

بله😐 خب فولیکول مناسب داری برای بارداری کجاش عجیبه

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

عزیزم منظم نبودن پریود فقط مختص به مشکلات رحم و تخمدان نیست ممکنه بخاطر فشار عصبی، استرس، نا منظم بودن خواب و.... باشه 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منظم نبودن پریود فقط مختص به مشکلات رحم و تخمدان نیست ممکنه بخاطر فشار عصبی، استرس، نا منظم بو ...

من دنیای دردم. مشکل قلبی دارم. تنبلی تخمدان دارم  بعدش طبیعی باردار نمیتونم بشم شوهرم مشکل داره. معده درد دارم. امروز فهمیدم کبدم هم چرب هست 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

من دنیای دردم. مشکل قلبی دارم. تنبلی تخمدان دارم  بعدش طبیعی باردار نمیتونم بشم شوهرم مشکل داره ...

تنبلی تخمدان داری پس چطور گفته همه چیزت اوکیه و مشکلی نیست😐😐 مطمئنی طرف حالش خوب بود. 

تنبلی تخمدان داری پس چطور گفته همه چیزت اوکیه و مشکلی نیست😐😐 مطمئنی طرف حالش خوب بود. 

سونو شکمی منظورم معده و کلیه طحال و همه رو انجام داد گفت نرماله. بعد رفت سراغ رحم اونجا هم گفت فولیکول داری هنگ کردم 

سونو شکمی منظورم معده و کلیه طحال و همه رو انجام داد گفت نرماله. بعد رفت سراغ رحم اونجا هم گفت فولیک ...

آها. خب خداروشکر که همه چیزت نرمال بوده. نمیدونم واقعا تجربش و نداشتم با این شرایط که شما میگی و با 18روز عقب افتادن موعد عادیه یا نه

آها. خب خداروشکر که همه چیزت نرمال بوده. نمیدونم واقعا تجربش و نداشتم با این شرایط که شما میگی و با ...

ممنون فدات شم.