2777
2789
عنوان

یعنی جنه

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 60 پست
یکیه فقط من شوخی نکردم ازش نمی‌ترسم همش میاد در گوشم چرت و پرت میگه🙄

یاحسن 

من بودم تا الان سکته رو زده بودم

میگم که دارم از ترس میلرزم الان 

یاد جنای خونه خودمون افتادم😟

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را   باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را   گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم    دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را":)                 تیکر تولدمه:))
ما هم ساختمونمون فک مبکنم جن داره همسایه طبقه بالامون صدای راه رفتنشون و شنیده بوده منم صدای مبهمی ک ...

نترس دختر به آدم ها کار ندارن بسم الله  بگو میرن من خودم دارم با یکیش زندگی میکنم

بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فضولی بقیه رو چیز های تو ذهنشون میگذره

یعنی کاملا متوجه میشی چی میگه ؟ واضح؟ صداش چجوریه؟

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را   باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را   گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم    دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را":)                 تیکر تولدمه:))
یاحسن  من بودم تا الان سکته رو زده بودم میگم که دارم از ترس میلرزم الان  یاد جنای خونه ...

چیزی نیست نترس انسان ها از اون ها برترند خدا این برتری رو به ما داده😉

یعنی کاملا متوجه میشی چی میگه ؟ واضح؟ صداش چجوریه؟

پچ پچ میکنه بدش میاد الانم راجبش اینجا میگم میخواد منو بخاطرش اذیت کنه

چیزی نیست نترس انسان ها از اون ها برترند خدا این برتری رو به ما داده😉

اون که بله ولی از اینکه موجوداتین که  نمیبینمشون میترسم بیشتر 

از اینکه بیان بالا سرم میترسم 

پچ پچ میکنه بدش میاد الانم راجبش اینجا میگم میخواد منو بخاطرش اذیت کنه

وای😰

اون که بله ولی از اینکه موجوداتین که  نمیبینمشون میترسم بیشتر  از اینکه بیان بالا سرم میت ...

خب بسم الله  بگی زیاد پیشت نمیان 

خودشون صاحب خونه هستن تو اونجا مهمانی😈😈😈😈

ازت خوشش آمده بعدم میگه لباس زیرتو عوض کن عفونت میگیری خطاب به تو 

@k_elia602   😂😟

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز