2777
2789
عنوان

یعنی جنه

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 60 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برو دم پنجره بگو بلهههههه چیهههه با کی کار داری  پشماشون ازاین همه جرات میریزه😐😂 من خودم‌ی ...

اره رفتم دم پنجره یه دو بارم خودم زدم دیدم چیزی نیست بر گشتم 🙁

بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊

ما هم ساختمونمون فک مبکنم جن داره همسایه طبقه بالامون صدای راه رفتنشون و شنیده بوده منم صدای مبهمی که انگار حرف بزنن بلند بخندن داداشمم صدای قاشق چنگال بهم زدنشون و شنیده امروزم تق تق به درمون میزدن

یکی از آشناهامون خونشون آسورِ یه ویلا دارن تفریحی دور و برش کوهستانه کلا 

اونجا هم جن داره میگه شبا از پله ها راه میرن صدای پاشون میاد یا بریم دستشویی صدای قدماشون و میشنویم رو پله آهنی یه بارم دوستای پسرش اومده بودن خونشون اینا طبقه پایین بودن پسرا بالا

صدای دوییدن میومده اینا فکر کردن پسرا دارن فوتبال بازی میکنن در این حد 

پسرا هم فکر کردن صدا از ایناس

خوراکی هم خریده بودن دنت هم خریده بودن جن چیپس و دنت و برده بوده😐😂😰

طرفاشونم که هی میبرن

نمیدونم چرا از ترس ناخودآگاه از یه چشمم داره اشک میاد بدون هیچ مشکلی اصلا مث گریه کردن نیست انگار فقط داره ازش آب میره

خلاصه اینا رو دارم مینویسم از ترس دارم وحشت میکنم

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را   باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را   گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم    دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را":)                 تیکر تولدمه:))
خب بچه جنه صاحاب خونس دیگه🤣🤣🤣🤣

یکیه فقط من شوخی نکردم ازش نمی‌ترسم همش میاد در گوشم چرت و پرت میگه🙄

بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊
بدون اجازه من 😡

یه خورده مهمون نواز باش زن😂

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را   باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را   گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم    دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را":)                 تیکر تولدمه:))
2827
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز