2777
2789
عنوان

یعنی جنه

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 60 پست
ازت خوشش آمده بعدم میگه لباس زیرتو عوض کن عفونت میگیری خطاب به تو 

عه میگه بهت؟

خوب بهش بگو به دوستاش بگه از ما دور شن😂

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را   باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را   گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم    دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را":)                 تیکر تولدمه:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه میگه بهت؟ خوب بهش بگو به دوستاش بگه از ما دور شن😂

خب کجا زندگی کنن اونا هم یه جا برا زندگی میخوان مگه همه جا رو آدم ها گرفتن دیگه جایی برا اونا نمونده تازه جنی پیشت نیست که الان 

بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊
خب کجا زندگی کنن اونا هم یه جا برا زندگی میخوان مگه همه جا رو آدم ها گرفتن دیگه جایی برا اونا نمونده ...

جنا تو یکی از طبقه های آسمون زندگی میکنن تا اونجایی که من شنیدم و میدونم

و اجازه هم ندارن بیان پیش ما آدما اوناییم که میان جنای کافرن که میان و اذیت میکنن

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را   باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را   گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم    دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را":)                 تیکر تولدمه:))
جنا تو یکی از طبقه های آسمون زندگی میکنن تا اونجایی که من شنیدم و میدونم و اجازه هم ندارن بیان پیش ...

یه عالمه جن مسلمون هم داریم که اینجا زندگی میکنن

جنا تو یکی از طبقه های آسمون زندگی میکنن تا اونجایی که من شنیدم و میدونم و اجازه هم ندارن بیان پیش ...

حتی اینو بگم یه عالمه بچه ام از ادم ها دارن 😐

حتی اینو بگم یه عالمه بچه ام از ادم ها دارن 😐

😐مگه میشهههه

عخی دلم سوخت به چیپس و دنت چیکار داشتن😂😂😂😂

چیپس و دنت دوس دارن😂

چیپس و دنت دوس دارن😂

من ازین به بعد نه دنت میخرم نه چیپس😐💔 اگه هم بخرم همون بیرون میخورم جاشم دفن میکنم تو میدونی ،بلواری، باغچه ای یه خراب شده ای خاکش میکنم دیگه😐💔😂

من ازین به بعد نه دنت میخرم نه چیپس😐💔 اگه هم بخرم همون بیرون میخورم جاشم دفن میکنم تو میدونی ،بلوا ...

خب فقط دنت نیس که 

کلا ظرفاشونم میبردن این جنا😂

دیس وبشقاب و قاشق و ...😂

تازه فوتبالم بازی میکنن😂

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز