2777
2789
عنوان

آرات حسینی

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 50 پست
صفحه رشد با ورزش بسته میشه مگ ؟چه چیزها که ادم میشنوه

این فقط ورزش عادی نکرده.   تمرینات سختتت کرده از دوسالگیش .  مکمل به بچه خورونده.   بچه ی ۹ ساله  سی‌کس پک دراورده.  قدش کوتاه مونده.  صفحات رشد بسته شده و گفتن که اعضای داخلی بدنش دارن رشد میکنن و این چون جثه ش کوچیکه   اعضای داخلیش جا ندارن اگه رشد کنن

من، تکه تکه از دست رفتم؛ در روز روزِ زندگانیم!
اگه شایعه هم نباشه پیاز داغش زیاد کردن پس بهتره قضاوت نکنیم🤷‍♀️ مگ پدری میتونه بد بچشو بخاد😐 پی ...

کشتید شما ما رو با این قضاوت نکنید

بله چرا نمیتونه؟ کم داشتیم قتل و تجاوز به بچه توسط پدر؟ندیدید؟ اینم یه نمونش

آه اگر آزادی سرودی می‌خواند...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه شایعه هم نباشه پیاز داغش زیاد کردن پس بهتره قضاوت نکنیم🤷‍♀️ مگ پدری میتونه بد بچشو بخاد😐 پی ...

پدرش متاسفااانه فکر پول و بیزینس با بچشه

من، تکه تکه از دست رفتم؛ در روز روزِ زندگانیم!
از سن 3 سالگی بدنش مثل یه مرد 30 ساله پرموووعه کاملا مشخصه ک با داروهای هورمونی این بدنو ازش ساخته ک ...

کلا چهره‌ش هم به نسبت قد و قواره‌ش بزرگتر نشون میده

پدر این بچه بخاطر طمع پول و فالور سلامتی و آینده بچه شو به خطر انداخت، حالا هم فرآیند رشد بچه مختل ش ...

دقیقا، اونایی که اینو فالو کردن و میکنن هم مقصرن

باشگاه سپاهان به هزار و یک دلیل میتونه چنین جوی درست کرده باشه از عمد

اوکی ولی از ظاهر ارات چی؟ ۹سالشه چرا انقد قدش کوتاه مونده بااینکه ورشکار حرفه ای هم هست!!!

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛

تو نکنه بابای آراتی😂🤣🤠این مسئله رو که سال ها پیش همه هی میگفتن احتمالش هست الانم رسمی خبرش اومده

مشکلت با پذیرشش چیه؟

بچه یالمه فقط احتمال دادن اینطور شده باسه چون پدرش توافقشونو امضانکرده سره لج افتادن باهم  عکس ...

لج افتادن چیه واقعا؟ از اول هم همه نقد داشتن به بابای این من یادمه، از چندسال پیش

میگن از انگلیس هم برای همین برگشته که احتمالا اگه دست از سر بچه برنمیداشت بچه رو ازش میگرفتن

به همین دلیل از انگلیس برگشته که اگه اونجا دست از سر بچه برنمیداشت بچه رو ازش میگرفتن🙄 اینجا بی در و پیکره میتونه هرکاری باهاش بکنه و کسی هم جلوشو نگیره