2777
2789
عنوان

آرات حسینی

804 بازدید | 50 پست

از صبح که خبرشو خوندم اعصابم خورده طفلی بچه گیر اون پدر آشغال افتاده داره نابود میشه

وای خیلی دلم براش میسوزه امیدوارم بابای بی‌شرفش بمیره که این بچه شاید نجات پیدا کنه

اونایی که ندیدن خبرشو سرچ کنن افشاگری مدیر سپاهان

خلاصه‌ش اینه صفحات رشدش بسته شده

موقع تمرین خسته میشد دست میذاشت رو سینه‌ش 

یه چند نفرو دیدم میگن احتمال ایست قلبی هم هست🥺🥺 

آه اگر آزادی سرودی می‌خواند...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کامل تر توضیح میدی داستان اصلا چیه عزیزم

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

اره دیدم 

از اولم دلم براش میسوخت

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

صفحه رشد با ورزش بسته میشه مگ ؟چه چیزها که ادم میشنوه

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
صفحه رشد با ورزش بسته میشه مگ ؟چه چیزها که ادم میشنوه

یه سری ورزشا برای بچه های زیر سن بلوغ ممنوعه

مثل کار سنگین با وزنه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه