2777
2789
عنوان

نظر و تایید دیگران خیلی برام مهمه

235 بازدید | 10 پست

متاسفانه من اینطوری ام که نظر و تایید بقیه برام خیلی مهمه، معمولا کاری رو انجام نمیدم که خودمو خوشحال کنه، کاری رو میکنم که بقیه رو خوشحال کنه و مورد تایید اونا باشه، اصلا نمیدونم چرا، الان متوجه شدم که چندساله ناخوداگاه و به تدریج این مدلی شدم. چی کار کنم؟! دلم میخواد یه ذره به خواسته های خودم هم اهمیت بدم ولی نمیتونم.. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثال بزن عزیزم

بعدم اینکه همه تایید عزیزانشون رو میخوان

شما الان تایید کسایی که نقشی توی زندگیتون ندارن رو هم میخواین؟

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
مثال بزن عزیزم بعدم اینکه همه تایید عزیزانشون رو میخوان شما الان تایید کسایی که نقشی توی زندگیتون ...

نه بیشتر خونوادم مهمن

یعنی خودم نمیتونم تصمیم گیری کنم،هر چی اونا میگن رو با اینکه اجبار نمیکنن و صرفا پیشنهاد میدن از نظرم همون درسته و باید انجام بشه. مثلا اگه بخوام تصمیم بگیرم یه بیزنس یا کار رو شروع کنم اگر از نظر همسرم یا مثلا خواهرم خیلی خوب باشه انجام میدم وگرنه اصلا بهش اهمیتی نمیدم، تو خرید کوچکترین چیزها فقط برام مهمه که مثلا همسرم دوست داشته باشه و راضی باشه اصلا برام مهم نیست خودم چی میخوام

نه بیشتر خونوادم مهمن یعنی خودم نمیتونم تصمیم گیری کنم،هر چی اونا میگن رو با اینکه اجبار نمیکنن و ص ...

خب عزیزم طبیعیه که نظر عزیزانمون برامون مهم باشه بهرحال شما همونو میخری که مثلا جلوی همسرت بپوشی

بنظر من اصلا بد نیست

مطمئنم شما اینجوری نیستی که چیزی که ازش متنفری رو فقط به دل اونا بخری که؟

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
خب عزیزم طبیعیه که نظر عزیزانمون برامون مهم باشه بهرحال شما همونو میخری که مثلا جلوی همسرت بپوشی بن ...

چرا ،اتفاقا دقیقا همین کار رو میکنم

همون طور که گفتم اصلا خواسته های خودم برام مهم نیست چه تو تصمیم های بزرگ چه تو تصمیم های کوچک