2777
2789
عنوان

ایتجا کسی داروسازی میخونه؟؟

167 بازدید | 23 پست

چجور رشته ای؟؟درساتون چین؟؟ارزش داره ازاد بخونی؟؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه عالمه شیمی😕 ولی خب ۵ ساله ظاهرا خیلی داره اشباع میشه دیگ معلوم نیست خوبه یا نه تا ۵ سال دیگ

من حفظیاتم خوبه ولی رشتم انسانیه میخوام ببینم ریاضیم داره توش یا نه😂😂با ریاضی نمیسازم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

فقط میدونم سخته درساش ب نسبت و اینکه بازار کارش خوبه بعدا بتونی داروخونه بزنی یا میتونی بری باابیما ...

سختیش مهم نیس برام میخوام بدونم کتاباش چیه

من حفظیاتم خوبه ولی رشتم انسانیه میخوام ببینم ریاضیم داره توش یا نه😂😂با ریاضی نمیسازم

شیمی خودش یه پا ریاضیه

من یکی از دوستام تغییر رشته داد از دارو گفتم چطوری بود گفت همش شیمی های سخت 😕😁

چیزای فانتزی میفروشم fantezipoosh.ir سایتمه

یه کاربری اینجا بود پشیمون بود

میگف کار براش کمه

خودشم بیکار بود

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
شیمی خودش یه پا ریاضیه من یکی از دوستام تغییر رشته داد از دارو گفتم چطوری بود گفت همش شیمی های سخت ...

اره ببین باید فرمول حل کرد ولی خود کتاب ریاضی رو مخه

به شغلش علاقه دارم خیلییی

یه کاربری اینجا بود پشیمون بود میگف کار براش کمه خودشم بیکار بود

داروخونه بزنی خوبه 

اره ببین باید فرمول حل کرد ولی خود کتاب ریاضی رو مخه به شغلش علاقه دارم خیلییی

فکر نکنم ریاضی داشته باشن

پزشکی و دندون که ندارن دارو رو مطمئن نیستم

فیزیک دارن ولی فکر کنم

چیزای فانتزی میفروشم fantezipoosh.ir سایتمه
داروخونه بزنی خوبه 

خیییلیی سرمایه میخواد

چند میلیارد حداقققللل

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
فکر نکنم ریاضی داشته باشن پزشکی و دندون که ندارن دارو رو مطمئن نیستم فیزیک دارن ولی فکر کنم

فیزیک اشکال نداره دو دلم روانشناسی یا دارو

داروسازی ازادشم رتبه ی خوبی میخواد گلم و جز رشته های تاپ تجربیع

در مورد دروس هم حفظیات زیاد داره و از نظر من نسبت به دروس پزشکی حتی سخت تر هست

یه بیس شیمی هم باید داشته باشی وگرنه ممکنه یکم اذیت شی 

پنج و نیم تا شش ساله

بعد آزمون صد و هشتاد واحدی میتونی تو داروخونه مشغول به کار شی و درآمد خوبی هم داشته باشی 

تو داروخونه ها شرکت های دارویی و آرایشی بهداشتی میتونی فعالیت کنی یا حتی بیمارستان 

تعرفه ها برای داروخانه به عنوان مسئول فنی فکر کنم ۲۳۰ اینطورا باشه امسال ساعتی باز اطلاعی ندارم سرچ کنی میاره 

و شیفتا هم چهار ساعته هست و اگر باز اشتباه نکنم دوازده ساعت پروانه آزاد دارن و بیشتر دیدم دوتا شیفت میرن 

البته پیدا کردن شیفت ثابت ممکنه اوایل یکم سخت باشه 

بعد فارغ‌التحصیلی دوهزار امتیازی داری و دو سال هم طرح 

و برای تاسیس داروخونه باید امتیاز جمع کنی و گرفتن مجوزش هم سخته فکر می‌کنم و هزینه زیادی هم میخواد مخصوصا تو شهرای بزرگ بنظرم خیلی زیاد شده ولی در هر صورت رشته ی خوبیه و میتونی درآمد خوبی داشته باشی 

برخلاف دندون و پزشکی که مهاجرت سختی داره دارو چون تحقیقاتی هست مهاجرتش راحت تر هست

شیمی دوازدهم و یازدهم نصفش فرمول و ریاضی و خل گردنده عزیزم

اره میدونم با حل کردن دعوا ندارم😂😂با کتاب ریاضی مشکل دارم