2777
2789
عنوان

وزن بچه یکساله

117 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من بچم 3500 بود بدنیا اومد کلا خیلی بهش میرسم خیلی خوب وزن میگرفت تپلی بود از 11ماهگیش که 10کیلوعه زیاد نمیشه براش غذا تازه درست میکنم شیرشم به موقع میدم البته خیلی شیطونی میکنه و اکثرا یه کوچولو مریض میشه بالامیاره الان یکم نگرانم  13ماهشه 10 کیلوعه چیکارکنم وزنش بیشتربشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببر آزمایش بده اگه مشکلی نداشته باشه بهش سخت نگیر بعضی بچه ها همین جورین بعد از یک سالگی رشد نمیکنن پسرمنم از یکسالگی تا وقتی از شیر گرفتمش پونزده کیلوبود اصلا تو یکسال و دو ماه هیچی وزن اضافه نکرد

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

عزیزم من دبدم بچه ک استپ وزنی داشت ی مدت دو یا سه دوره بجای شیرکمکی  ی ش

یرخشکی میدن ولی مثل غذا مکمل هست اسمش یادم نیست تو قوطی هم هست مثل شیرخشک درست میشه باهرکدومش بچه نیم کیلو اضافه می‌کرد 

پس عادیه  پسره منم خیلی شیطونی میکنه به زور بهش غذامیدم

من بهداشت ک بردم گفت قدش بلنده وزنش نسبت ب قدش خوبه

غذاشم دو ماهه نمیذاره بهش بدم میخواد خودش بخوره 

میره ی کاسه از کابینت میاره هی از این کاسه میریزه تو اون کاسه

اصلا ی قاشقشو نمیخوره فقط صبح تا شب شب تا صبح چسبیده ب من شیر میخوره خیلی کلافه شدم

You know only a part of me i am a universe full of secrets...
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792