2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم دست بزن داره

200 بازدید | 9 پست

میخوام طلاق بگیرم ولی پشتیبانی ندارم سنم ام کمه  خیلی اوضاع بدی گیر کردم خیلی پشیمونم شوهر کردم  ازدواج هم کردم بخاطر این بود خانواده درستی نداشتم  پدر فوق العاده تبل بدهن مامان تو سری خور 

از سال ۹۸ خواننده خاموش بودم  خیلی حرف ها باهاتون  دارم حوصله نوشتن ندارم کاشکی  می شود ویس داد تنبلم خودتونید    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست بزن در چه حد؟

مثلا اگه عصبی نشه تو حالتای دیگه خوبه؟

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

قهر میکنه دست بزن داره شعور نداره جلوی همه بی احترامی میکنه 

از سال ۹۸ خواننده خاموش بودم  خیلی حرف ها باهاتون  دارم حوصله نوشتن ندارم کاشکی  می شود ویس داد تنبلم خودتونید