پسرم درسش خدبه یعنی تو خونه خوب مینویسه ریاضیشم تو خونه درست انجام میده ولی تو کلاس نه البته یک دوهفتس اینجور شده واقعا عصابم و ریخته بهم بعد عید من زوری هلش میدم
یکی ام اینکه زبونو سیاست نداره میزننش اینم میزنه ولی خب نمیاد به من بگه صب میکنه مادرا میان اعتراض بعد میگه اینم منو زده یا دوستاش باید بگن کتک خورده سرهمین همه اینو شلوغو دعوایی میدونن شده گاو پیشونی سفید
امروز دوتا بچه بامادرشون اومدن میگن هل داده مارو خوردیم بهم افتادیم میگم تو کردی میگه اول سیلی زد منم هل دادم مامانش الا و بلا نه تو زدی یه پسره اومده جلو خودم بارها زده پسرمو بامادرش مادره میگه انگار تو همرو میزنیها منم اومدیم خونه تنبیهش کردم امروز پولشم دزدیدن
آخه چرا تنبیهش کردی به اندازه کافی تو مدرسه دعوا شنیده بود ...
باهاش صحبت کن که رفتار درست چیه ..
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
الهی بگردم آخه چرا تنبیهش کردی به اندازه کافی تو مدرسه دعوا شنیده بود ... باهاش صحبت کن که رفتار د ...
بخدا هرروز میگم فایده نداره خسته شدم منم هی مادرا بیان یگن هفته پیش یه مادراومده میگه مدادای پسرمو برداشته بااینکه همون پسر هم کیفشو پاره کرده هم کتاباشو میندازه پایین جامدادیشم شکونده
اون که صد در صد قبولم دارم خودم ولی اوایل اصلا دعوا نمیکرد یه روز بینیش زخم شد یه روز دندونش شکست ولی الان ک میزننش اینم میزنه بارها گفتم تو نزن بیا به من بگو یا خانم ولی گوش نمیده امروز ک مادرا اومدن معلوم شد اول اونا زدن چندتاازهمکلاسی هام گفتن ک اول اونا سیلی زدنش ولی مادرا میگن نه الا و بلا پسره تو زده بچه های ما خوبن