2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت کاذب

418 بازدید | 26 پست

بچه ها شده بعد یه هفته از پریودی گذشته باشه بیبی بزنی مثبت باشه ولی کاذب باشه الکی مثبت بزنه

مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای من خیلی از این اتفاق ها افتاده اگه حاله افتاده زیاد عتماد نکن اگه دوخط هست پس حتما مثبتت

والا منم همین میگم باور ندارم حامله باشم

مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم
وا مگه میشه بخدا آدم دیگ به بی بی چک هم اعتماد نداره

اره من ۱۲ روز عقب زدم ۴ روز پیش آز دادم  منفی بود ولی امروز تست گرفتم دوخط پرنگ شد الان موندم عتماد کنم یا نه حوصله رفتن به آزمایش دیگه ندارم 

اره من ۱۲ روز عقب زدم ۴ روز پیش آز دادم  منفی بود ولی امروز تست گرفتم دوخط پرنگ شد الان موندم ع ...

هوف انشاااله بارداری من دیگ عصابم نمیکشه نمیخوام دلخوش کنم

هوف انشاااله بارداری من دیگ عصابم نمیکشه نمیخوام دلخوش کنم

بیبی من دیدید توروخدا نظر بدین