mahyamim مدیر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 917 عنوان بیبی چک مثبت کاذب | مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 26 پست بچه ها شده بعد یه هفته از پریودی گذشته باشه بیبی بزنی مثبت باشه ولی کاذب باشه الکی مثبت بزنه مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم 1402/02/19 | 14:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
5295mm عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 521 والا منم همین میگم باور ندارم حامله باشم برو آز بده حتما من ۱۲ روز عقب زدم ولی ۴روز پیش آز دادم منفی بود وامروز تست زدم دوخط پرنگ شد الان دیگه آس پاس موندم چیکار کنم عتماد کنم یا نه اصلن دیگه دلم نمیاد برم آز
mahyamim مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 917 برو آز بده حتما من ۱۲ روز عقب زدم ولی ۴روز پیش آز دادم منفی بود وامروز تست زدم دوخط پ ... برو از بده انشالله بارداری قربونت برم مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم
mahyamim مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 917 وای خدا این صد در صد مثبته😍😍😍😍 وای جدی میگی همین ک زدم سریع دوخط شد از تعجب گریه میکردم میگفتم نه کاذبه حامله نیسنم مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم
sahar22qw عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 1249 وای جدی میگی همین ک زدم سریع دوخط شد از تعجب گریه میکردم میگفتم نه کاذبه حامله نیسنم اره عزیزم مامان شدی مواظب کوچولو خوشکلت باش با خیال راحت برو از بده و خودتو برای مامان شدن اماده کن
mahyamim مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 917 اره عزیزم مامان شدی مواظب کوچولو خوشکلت باش با خیال راحت برو از بده و خودتو برای مامان شدن اماده کن میخوام فردام بیبی بزنم اگه مثبت شد برم آز بدم برام دعا کن خدا از دهنت بشنوه مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم
sahar22qw عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 1249 میخوام فردام بیبی بزنم اگه مثبت شد برم آز بدم برام دعا کن خدا از دهنت بشنوه مطمعنم بارداری عزیزم.فردا خبر خوشحالیو بیار برامون🥴😍
mahyamim مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 917 مطمعنم بارداری عزیزم.فردا خبر خوشحالیو بیار برامون🥴😍 راستی نمدونی جواب ازمایش چقد طول میکشه مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم
sahar22qw عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 1249 راستی نمدونی جواب ازمایش چقد طول میکشه من ک خصوصی رفتم فردا عصرش دادن بهم .بعضی جاها ی نصف روز بعضی جاها یک روز طول میکشه.
mahyamim مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 917 من ک خصوصی رفتم فردا عصرش دادن بهم .بعضی جاها ی نصف روز بعضی جاها یک روز طول میکشه. باشع مرسی عزیزم مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم
5295mm عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 521 برو از بده انشالله بارداری قربونت برم فدات شم عزیز صبر میکنم تا ۸ بعد میرم سونو بسلامتی ۳ ساله منتظرم بی بی ها از بس حاله انداختن که دیگه امروز دو خط پرنگ دیدم باور نکردم
mahyamim مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 917 فدات شم عزیز صبر میکنم تا ۸ بعد میرم سونو بسلامتی ۳ ساله منتظرم بی بی ها از بس حاله انداختن که دیگه ... دیگ دوخط پررنگ مثبت نگران نباش مال من میشه گفت هالس همش میگم حتما منفیه مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم