2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت کاذب

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 26 پست
والا منم همین میگم باور ندارم حامله باشم

برو آز بده حتما 

من ۱۲ روز عقب زدم ولی ۴روز پیش آز دادم منفی بود وامروز تست زدم دوخط پرنگ شد الان دیگه آس پاس موندم چیکار کنم عتماد کنم یا نه اصلن دیگه دلم نمیاد برم آز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو آز بده حتما  من ۱۲ روز عقب زدم ولی ۴روز پیش آز دادم منفی بود وامروز تست زدم دوخط پ ...

برو از بده انشالله بارداری قربونت برم

مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم
وای خدا این صد در صد مثبته😍😍😍😍

وای جدی میگی همین ک زدم سریع دوخط شد از تعجب گریه میکردم میگفتم نه کاذبه حامله نیسنم

مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم
وای جدی میگی همین ک زدم سریع دوخط شد از تعجب گریه میکردم میگفتم نه کاذبه حامله نیسنم

اره عزیزم مامان شدی مواظب کوچولو خوشکلت باش با خیال راحت برو از بده و خودتو برای مامان شدن اماده کن

اره عزیزم مامان شدی مواظب کوچولو خوشکلت باش با خیال راحت برو از بده و خودتو برای مامان شدن اماده کن

میخوام فردام بیبی بزنم اگه مثبت شد برم آز بدم برام دعا کن خدا از دهنت بشنوه

مطمعنم بارداری عزیزم.فردا خبر خوشحالیو بیار برامون🥴😍

راستی نمدونی جواب ازمایش چقد طول میکشه

من ک خصوصی رفتم فردا عصرش دادن بهم .بعضی جاها ی نصف روز بعضی جاها یک روز طول میکشه.

باشع مرسی عزیزم

برو از بده انشالله بارداری قربونت برم

فدات شم عزیز صبر میکنم تا ۸ بعد میرم سونو بسلامتی ۳ ساله منتظرم بی بی ها از بس حاله انداختن که دیگه امروز دو خط پرنگ دیدم باور نکردم 

فدات شم عزیز صبر میکنم تا ۸ بعد میرم سونو بسلامتی ۳ ساله منتظرم بی بی ها از بس حاله انداختن که دیگه ...

دیگ دوخط پررنگ مثبت نگران نباش مال من میشه گفت هالس همش میگم حتما منفیه