2777
2789
عنوان

بهش پی بدم یا صبرکنم

144 بازدید | 30 پست

بچهااا واقعا اون مقصربوده اخرین بار زنگش زدم رد داد شدید متنفرم ازاینکار منم عصبی شدم بلاکش کردم گفتم برای همیشع دیگ ولی خب دلتنگشمم بعداز ۲روز  ان بلاکش کردم هیچچچ پی امی نداد توقع داره من پی بدم یا کلن جایگزین شدم..

نده خودتو کوچیک نکن 

هرکاری که تو زندگیت عشقته بکن ولی راه درستم برو چندتا حسرت تو زندگیم هست که خیلی خواستم دنبالشون برم ولی دیربود و فرصتم رفته بود نه دعا میخوام نه خواهش فقط دوتا گوش شنوا میخوام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی شده مگه

تاپیک مو بخون عزیزم 🥲🫂❤

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

این رفتار از ناپختگی شما تو روابط منشا میگیره، یعنی ارتباط درست رو هنوز یاد نگرفتید، احترام به حریم شخصی دیگران که میتونن گاهی جواب تلفن شما رو ندن ، شاید تو اون لحظه نتونن جواب تلفن بدن‌. اینکه خیلی زود عصبانی میشین و کاری انجام میدین که بعدا پشیمون میشین بابتش ولی بدون که بعضی رفتارا و واکنشهای نادرست چنان ضربه سنگینی میزنن که ی ارتباط رو کامل نابود میکنه، بنظرم یکی یکی اینها رو روی برگه بنویس و در مورد هر کدوم فکر کن و ی سرچی هم بزن توی نت که چطور میتونی این رفتارا رو اصلاح کنی، انشاله اماده بشی برای ی ازدواج خوب

این رفتار از ناپختگی شما تو روابط منشا میگیره، یعنی ارتباط درست رو هنوز یاد نگرفتید، احترام به حریم ...

عزیزم من خودم قبول میکنم ک کامل نیستم ولی رفتاراونم درست نبوده یعنی چیی واقعا اگه تایم رابطع ندارید خب نرید ت رابطع کسی هم پشت گوشیه چیزی داره ب اسم قلب اونم دلش میشکنه