2777
2789
عنوان

بهش پی بدم یا صبرکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوس پسرته؟

آره دیگه نامزد نوشتم نی نی یار نترکونه

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

عزیزدلمم فکرکن خودتی فقط ۱ساعت بهت پی میده بعدشش همش بیرون زنگم میزنی یا حواب نمیده یارد میگههه کارد ...

نحوه ی رفتارت رو میگم بابا

اگر وقت نمیزاره باید درست صحبت کنی

شوهرت که نیس سخت میگیری

اگر منطقی نیست وقت نزاشتنش کات کن نه که رفتار بچه گانه داشته باشی

آره دیگه نامزد نوشتم نی نی یار نترکونه

ولش کن 

اون دوباره برمیگرده صد در صد

اما فقط حرفاشو گوش کن اگر منطقی حرف زد باهاش ادامه بده

شاید یه ترس هایی داره که باعث شده ازت فاصله بگیر

اما خوب کردی پیام ندادی

واییی چ بیشعوربوده عزیزمم 

چی بگم والا هم بیشعور هم خره 

غرور سر تا پاشو گرفته فک میکنه با این کاراش دخترا براش میمیرن در صورتی که اشتباه فکر میکنه.

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

ولش کن  اون دوباره برمیگرده صد در صد اما فقط حرفاشو گوش کن اگر منطقی حرف زد باهاش ادامه بده ...

کاش این صد د صد ی که شما میگی بشه ولی به نظرم هیچ توجیهی نداره امروز شد ۳ هفته تمام 🥴🫂

برگشت یا نه؟

نه تازه پی در پی با دوستاش داره پروف میزاره😐 

سنش کمه چقد

هوم ولی کلا رفتارش اشتباه بود ب جهنم ریمو شد