کدبانومهربوننننن مدیر عضویت: 1402/02/13 تعداد پست: 1209 عنوان بهش پی بدم یا صبرکنم | مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 30 پست بچهااا واقعا اون مقصربوده اخرین بار زنگش زدم رد داد شدید متنفرم ازاینکار منم عصبی شدم بلاکش کردم گفتم برای همیشع دیگ ولی خب دلتنگشمم بعداز ۲روز ان بلاکش کردم هیچچچ پی امی نداد توقع داره من پی بدم یا کلن جایگزین شدم.. 1402/02/19 | 13:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کدبانومهربوننننن مدیر استارتر عضویت: 1402/02/13 تعداد پست: 1209 خب حق با اونه دیگه عزیزدلمم فکرکن خودتی فقط ۱ساعت بهت پی میده بعدشش همش بیرون زنگم میزنی یا حواب نمیده یارد میگههه کارداشتم چ کاریع اینن
کدبانومهربوننننن مدیر استارتر عضویت: 1402/02/13 تعداد پست: 1209 والا مال من که هر کی بوده پیداش شده. فقط رازش اینه که حتی یه پیام هم نمیدم که یعنی به یه ورم هم نیست ... 😂😂دقیقا درست میگی منم پی نمیدم ببینم چی میشع..
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 11980 دوس پسرته؟ آره دیگه نامزد نوشتم نی نی یار نترکونه میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
hsoso عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 432 عزیزدلمم فکرکن خودتی فقط ۱ساعت بهت پی میده بعدشش همش بیرون زنگم میزنی یا حواب نمیده یارد میگههه کارد ... نحوه ی رفتارت رو میگم بابااگر وقت نمیزاره باید درست صحبت کنیشوهرت که نیس سخت میگیریاگر منطقی نیست وقت نزاشتنش کات کن نه که رفتار بچه گانه داشته باشی
hsoso عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 432 آره دیگه نامزد نوشتم نی نی یار نترکونه ولش کن اون دوباره برمیگرده صد در صداما فقط حرفاشو گوش کن اگر منطقی حرف زد باهاش ادامه بدهشاید یه ترس هایی داره که باعث شده ازت فاصله بگیراما خوب کردی پیام ندادی
کدبانومهربوننننن مدیر استارتر عضویت: 1402/02/13 تعداد پست: 1209 آره دیگه نامزد نوشتم نی نی یار نترکونه واییی چ بیشعوربوده عزیزمم
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 11980 واییی چ بیشعوربوده عزیزمم چی بگم والا هم بیشعور هم خره غرور سر تا پاشو گرفته فک میکنه با این کاراش دخترا براش میمیرن در صورتی که اشتباه فکر میکنه. میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 11980 ولش کن اون دوباره برمیگرده صد در صد اما فقط حرفاشو گوش کن اگر منطقی حرف زد باهاش ادامه بده ... کاش این صد د صد ی که شما میگی بشه ولی به نظرم هیچ توجیهی نداره امروز شد ۳ هفته تمام 🥴🫂 میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
کدبانومهربوننننن مدیر استارتر عضویت: 1402/02/13 تعداد پست: 1209 چی بگم والا هم بیشعور هم خره غرور سر تا پاشو گرفته فک میکنه با این کاراش دخترا براش میمیرن در ... چندسالشع؟
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 11980 چندسالشع؟ ۲۳سالشه میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
hsoso عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 432 کاش این صد د صد ی که شما میگی بشه ولی به نظرم هیچ توجیهی نداره امروز شد ۳ هفته تمام 🥴🫂 برگشت یا نه؟
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 11980 برگشت یا نه؟ نه تازه پی در پی با دوستاش داره پروف میزاره😐 میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 11980 سنش کمه چقد هوم ولی کلا رفتارش اشتباه بود ب جهنم ریمو شد میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣