2777
2789
عنوان

وزن جنین 🥺

146 بازدید | 21 پست

امروز  عصر دوباره سونو گرافی دارم سونوی خون رسانی جنین برا اینکه وزنش کمه میخوان چک کنن ببینن وضعیت سلامتش چجوره استرس مثه خوره افتاده به جونم توروخدا دعا کنید سالم سالم باشه وزنش هم بالا رفته باشه از استرس از صبح تاحالا حالت تهوع گرفتم😭

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖

سلام

میخوای  قسم بخورم هیچییییییییییی   نیست

با اطمینان بهت میگم هیچیییییییییی  نیست

عینا  همین بلا سر منم اوردن

مردم  ولی هیچییییییییی  نبود

بهت قول میدم  قول میدم هیچییییییییی  نیست

خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن

برا اینکه بچت وزن بگیره فقط برو کباب و گوشت و بستنی بخور  

منم بچم وزنش کم بود خوردم توی دو هفته وزنش خوب شد

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام میخوای  قسم بخورم هیچییییییییییی   نیست با اطمینان بهت میگم هیچیییییییییی   ...

الهی خدااااا ازت بشنوه😭😭😭❤️

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
برا اینکه بچت وزن بگیره فقط برو کباب و گوشت و بستنی بخور   منم بچم وزنش کم بود خوردم توی دو هف ...

من الان ۳۷ هفته ام وقت زیادی ندارم لیدی میل میخورم

عزیزم نگران نباش انشالله چیزی نیست مگه وزنش چقده؟

ان شا ءالله وزنش ۳۴ هفته یک ونیم بود🥺🥺🥺💔

اصلا  اصلا اصلا نترس هیچییییییی نیست هیچی خیالت راحت

خدایی تک تک کلماتت پر از دلگرمیه 🥺❤️

حلیم  بستنی گوشت کبابی شیر برنج حبوبات وزن جنین وبالا میبره حتما بخور چون هفته های آخر رشدش خیل ...

شیر برنج چجوریه؟

واسه منم هم دکتر سونو که مخصوص همین بارداری و جنین که خدایی نکرده مشکل داره  و هم ماما بهداشت گفت کمه 

دکتر خودم گفت  زیاد نیست اما چیزی نیست که نگرانش باشی..

من هر روز امگا۳ می خورم 

الهم عجل الولیک الفرج