2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم میشه ما تابستون بودیم برداشت کردیم

جدی منظورم اون ک وکالتی بود رو میگم برداشت کردید؟.,

شما کی باید پول بریزید 

پولتوتو کلا از حساب برداشتید؟

جدی منظورم اون ک وکالتی بود رو میگم برداشت کردید؟., شما کی باید پول بریزید  پولتوتو کلا از حس ...

اره برداشت کردیم ما تحویل شهریور بودیم دیروز تازه پیامش اومد برامون تا۲۸ باید پول بدیم 

اره برداشت کردیم ما تحویل شهریور بودیم دیروز تازه پیامش اومد برامون تا۲۸ باید پول بدیم 

خب عزیزم من شنیده بودم تابستون نباید برداشت کنن بقیشو باید تکمیل وجه کنن شما برداشت کردی ؟

خب عزیزم من شنیده بودم تابستون نباید برداشت کنن بقیشو باید تکمیل وجه کنن شما برداشت کردی ؟

اون پول آزاد شد ، توحساب خودته چه ربطی به تکمیل وجه داره پولی که باید بدین باید بری بریزی به حساب ایران خودرو خودشون که برنمیدارن.نه صحت نداره این خبر من جایی باید پول میدادم اون زدم به حساب کسی

عزیزم براتون دقیق چ پیامکی اومد اسم نمایندگی هم اومده براتون ک انتخاب کنید یا کجا پول بریزید؟

پیامک کد رهیگیری توش بود و گفت برین تو سایت ایران خودرو حساب خودتون تا ۲۸مهلت پرداخت دارین

تو سایت تو پروفایلت  اونجا نمایندگی شهرت انتخاب میکنی و حساب ایران خودرو هست که باید پول بریزی بحسابش

بعدش شما برای پاییز هستین اینکه چه ماهی هستین بستگی داره ممکنه اول پاییز باشین یا اخرش سه ماه قبل تحویل ماشین به شما پیامک میاد.تا اون موقع پول تو حسابتون الکی بعد پیامک باید پول بدین

شما بعد تغییر تاریخ پاییز افتادین؟