2777
2789

خانما توروخدا بیاین آرومم کنین😔 
دلم خیلی شکسته که چرا باید اینطور باشم تمام بارداریم شده غصه و اشک ...هر ماه یه داستان...حالا ۳۶ هفته ام رفتم سونو میگه 
چسبندگی جفت داری ۲ سانت و ممکنه رحم رو بیاریم موقع زایمان چون خونریزی زیاد میشه😭خیلی غصه خوردم کسی تجربه ای نداره
خودمم کم خونی دارم ۳ ماه ونوفر تزریق کردم تا آهن خونم از ۶ رسید به ۴۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم توکلت بخدا باشه.خدا خودش کمکت میکنه وپشتته

.چیزی نمونده که نی نی کوچولوت بیاد توبغلت .سخته حق داری ولی باید قوی باشی 

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.

یک بیمارستان مجهز برو و دکتر خوب نگران نباش

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
سلام گفته ممکنه حتما درنمیارند که شربت فروگلوبین درازمدت بعد زایمان هم بخورید کم خونی برطرف میشه

تجربیات بقیه رو خوندم خیلی ترسیدم😔 نوع چسبندگی منم خطرناکه.اخه من سنی ندارم که بخان رحممو در بیارن...

تجربیات بقیه رو خوندم خیلی ترسیدم😔 نوع چسبندگی منم خطرناکه.اخه من سنی ندارم که بخان رحممو در بیارن. ...

تجربیات دیگران چیکار به بدن شما داره

چهل تا یس نذرشهید ابراهیم هادی کنید و صدقه بدید و خیرات بدید ماه اخر هم سوره انشقاق رو بخونید تا زایمان راحتی داشته باشید

چقدر دکتر خرفت بوده که بهت این موضوع رو‌گفته که تازایمان بخوای فکر وخیال کنی دکترا کودن شدند همه

اصلا فکر کن نشنیدی فراموشش کن فقط بخودت و بچه ات برس تغذیه وارامش خانم خانه دار خیلی خیلی مهمه

بیمارستانم خصوصیه دکترمم میگن خوبه دیگه نمیدونم واقعا موندم.کلافه شدم .گفت تیم پزشکی میان بالاسرت&nb ...

خب دیگه نگران نباش 

توکل ب خدا کن 

جاری من تو شهرستان بیهوشی اتاق عمل میگف انقدر این شرایط دیده حالا تو ی بیمارستان ساده

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره