2777
2789
عنوان

حاملگی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 28 پست
یعنی خوابم میاد انقدر نشون دهنده چیه؟ هیچوقت اینجوری نبودم 

فصل بهار همه رو خواب الوده کرده 

شما دوره هات۳۴ روزست علایمم بخواد پیدا شه همون حوالی پریودت میاد ولی ایشابا که بارداری

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انششاللله مثبته. برامنم دعاکن مثبت بشه

انشالله عزیزم

شما هیچ علائمی نداشتین؟ 

من میخونم اینور و اونور میگن خواب آلودگی زیاد برای بالارفتن هورمون پروژسترون که طبیعیه تو بارداری

انشالله عزیزم شما هیچ علائمی نداشتین؟  من میخونم اینور و اونور میگن خواب آلودگی زیاد برای بال ...

من الان ترشح خیلی دارم، تکررادرار. خواب الودگی، دل درد مثل پریود و سردرد امروز موعدمه ولی هنوز نشدم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2275823

فصل بهار همه رو خواب الوده کرده  شما دوره هات۳۴ روزست علایمم بخواد پیدا شه همون حوالی پریودت م ...

آخه تو یزد الان تابستونه موقع عید بهاره که میگم خواب آلوده الان ما وسط تابستونیم بهارمون اسفند و فروردینه

نمیدونم راهی ندارم جز صبر تا این 10 روز تموم شه ببینم پریود میشم یا نه

آخه تو یزد الان تابستونه موقع عید بهاره که میگم خواب آلوده الان ما وسط تابستونیم بهارمون اسفند و فرو ...

اردیبهشت بهاره دیگه ربطی به گرما سرماش نداریم

بخاطر گرده گلا و گرمتر شدن هوا خواب الوده میشیم 

ایشالا که بارداری یه بیبی چک بخر اگه اینا علایم بارداری باشه نشون میده

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
انشالله دوتامون😍😍

اگر شدی بهم بگو 

من خواهرم 6 هفته باردار بود 

اوایل بارداریش همون دوران لانه گزینی میگفت حالت تهوع داشت با حس میکردم داره پریود میشه 

بعد 4 هفته تست کرد متوجه شد بارداره 

کلا بدن هرکسی متفاوته یکی سریع تغییرات هورمونی روش اثر داره یکی دیرتر 

برای همینه بعصیا تا 3 ماه باردارن متوجه نمیشن 

بعضیام 4 هفته میشه متوجه میشن 

شاید حق با شما باشه توهم بارداری هست نمیدونم  

خرجش یه بیبی چکه اگه لقاح زود انجام شپه باسه و اینا علایم بارداریه نشون میده اگه هم منفی بود بارم صبر کن تا موعدت