2777
2789
عنوان

حاملگی؟

265 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها

من این ماه اقدام داشتم دیروز از خواب پاشدم خون قرمز روشن دیدم بعد دیگه ندیدم 

خیلی خوابم میاد 2 3 روزه بزور میام سرکار تو خونه هم همش میخوام بخابم بعضی اوقات زیر دلم یه درد خفیفی حس میکنم 

خلق و خو هم یهو عصبی میشم عجیب و غریب بعد خوبم ولی همش حس میکنم دارم پریود میشم یجوریم و خواب آلودگی امانم رو بریده 

تو گلوم انگار یچیزیه گیر کرده دوست دارم بالا بیارم اون چیز بره همه اینا حسه 

بنظرتون باردارم؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله که هستی بی بی بزن. منم همه این علائمو دارم امروزم موعدعادتمه ولی هنونشدم. چندروزعقب انداختی

10 روز دیگه موعدم هست چیزی که قبلا نوشتم برای همین نمیرم آزمایش بدم چون هیچی معلوم نیس میگم شاید لانه گزینی باشه اینا 

دوره ام 34 روزه هست 

اگه پريوديت عقب افتاده يه بى بى چك بزن ،احتمال خطاش خيلى خيلى كمه زمان زياديم نميگيره(٣-١٠دقيقه) هز ...

10 روز مونده به موعودمه 

دوره ام 34 روزه 

برای همین بی بی نزدم 

شاید لک تخمک گذاری بوده الان زوده واسه علایم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
اگه پريوديت عقب افتاده يه بى بى چك بزن ،احتمال خطاش خيلى خيلى كمه زمان زياديم نميگيره(٣-١٠دقيقه) هز ...

گلم دیگه10,15تومن مرد دونه ایی بیست الی بیست پنج من خریدم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2275823

گلم دیگه10,15تومن مرد دونه ایی بیست الی بیست پنج من خریدم

اگر دوران لانه گزینی هم باشه تا پریودی یه هفته عقب نیفته معلوم نیست که باردارم یا نه که بی بی بزنم 

شماهایی باردار شدین این علائم رو داشتین قبل تست بزنین؟