2777
2789
عنوان

همه بگن 💜💙❤️💛

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 34 پست
خسته م اززندگی که توش دیگه هیچ عشقی نیست،۱۷روزه فقط روزی دوساعت خوابیدم

ان شالله خدا معجزه کنه برات

فقط اینو بدون روزایه بد واسه همه اس 🌹🌹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
و اینکه کنکور قبول شم

ان شالله🌹🌹🌸🌸🌸

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ان شالله خدا معجزه کنه برات فقط اینو بدون روزایه بد واسه همه اس 🌹🌹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹

ممنونم مهربون

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
مرده رو زنده میکنه؟؟ چیز دیگه ای نمیخام

خدایه ما خدایه ناممکن هاست 🌸

سلامتی مادرم  سلامتی مادرم سلامتی مادرم عاقبت بخیری و ارامش خودم تکلیفم روشن شه.

🌹🌹🌹 ان شالله 

خدایه ما خدایه ناممکن هاست 🌸

من یه زمانی به همه دلداری میدادم. ادمایی که از همه چیز برگشته و ناامید بودن با جادوی جملاتم برمیگردوندم. ولی الان خودمم دیگه باوری برام نمونده.

آقا
خدا خوب شم دیگه غذا تو گلوم گیر نکنه  مثل قبلنا قول میدم درسام بخوتم😢😐💔

غذا تو گلوتون گیر میکنه؟ علتش چیه میدونید؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
 من یه زمانی به همه دلداری میدادم. ادمایی که از همه چیز برگشته و ناامید بودن با جادوی جملاتم بر ...

خب این امتحانت بود 

به همه دلداری میدادی خدا خواسته شمارو جایه اونا قرار بده ببینه بازم میتونی خودتو جمع و جور کنی یا فقط لبو دهن بودین یا فقط ادعا بود 

باور کنید این روزایه سخت امتحان منو شماست 

منم خسته از این زندگی ام خدایا من واقعا خستم

منم داغون شدم توی این مدت فقط دلم میخوادراحت بمیرم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
تو این حرفو نزن ی دختر کوچولو داری اون خودش امید ب زندگیه

چکارکنم که باباش بفکرروحیه اون دخترنازمون هم نیست و...