2777
2789
عنوان

همه بگن 💜💙❤️💛

210 بازدید | 34 پست

🌸فکر کن امشب خدا بخواد همه آرزوهاتو برآورده کنه 

بت هم میگه یه دونه نخواه هرچی بیشتر بهتر چیا ازش میخواین؟؟؟

🌸  الله#  

🌸  الله#  

🌸 الله#  

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
نفسم قطع بشه

چرا گلم❤️‍🩹

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهم همان ک میدانی🥲🙏🏼❤

ان شالله🌸❤️‍🩹

سلامتی و‌ آرامش و خوشبختی برا همه مردمم.

و عزیزانم جز همه مردم

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
چرا گلم❤️‍🩹

خسته م اززندگی که توش دیگه هیچ عشقی نیست،۱۷روزه فقط روزی دوساعت خوابیدم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
مادرم سالم بشه شوهرم یاعاقل شه یا کلافراموشم کنم 

ان شالله هرچی خیر و شادیه پیش بیاد برات🌸🌸🌸❤️‍🩹❤️‍🩹🌹🌹🌹