سلام دوستانی که در رابطه با تناسخ اطلاعات دارن لطفا بیاید....دختر دوسال و دو ماهم چند هفته پیش که من رفته بودم جایی کنار مادرم جلوی در خونه بودن بعد مامانم میگه یهو یه خانم غریبه ای رو که یه سگ داشته اون طرف خیابون دید گفت مامان منه.....ما هیچ حیوون خونگی نداریم ....کلی هم گریه کرده ولی مامانم گفت فقط نمیرخ خانمه دیده میشد اصلنم شبیه تو نبود .....حالا گذشت و ما هم اصلا دیگه در موردش حرف نزدیم که یادش نیفته یهو امشب دوباره به من گفت تو مامان من نیستی اون خانمه هاپو داشت مامان منه بیا بریم دنبالش بگردیم 🥺خیلی استرس گرفتم و واقعا ترسیدم عکسای بارداریمو تا نوزادیشو نشونش دادم گفتم تو نی نی منی ولی بازم قبول نکرد ....کلا همه چیز با جزییات یادش میمونه ولی این قضیه منو خیلی اذیت میکنه اصلا نمیدونم چجوری برخورد کنم من به تناسخ اعتقاد ندارم ولی بنظرم این اتفاق خیلی هم عادی نیست .🙁
اخه بعد از اینکه من رسیدم خونه خوابیده بود بعد که بیدار شد بازم اون خانمه رو میخواست
هرچی هست ربطی به تناسخ نداره.کسایی که معتقد به تناسخ هستن عدل خدا و وجود بهشت و جهنم رو انکار میکنن
دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
بچه ها تو این سن وارد خیال پردازی میشن اینم یه جورشه حرف مامانتون که خانم بزرگ و عاقلیه رو جدی نمیگی ...
اخه بعد از چند ماه تقریبا دو سه ماهی میشه یهو با جزییات اون خانمه رو یاد آوری کرد خیلی ترسیدم که چرا با این که ما حتی یک کلمه هم دیگه در موردش حرف نزدیم بازم یادش مونده
هرچی هست ربطی به تناسخ نداره.کسایی که معتقد به تناسخ هستن عدل خدا و وجود بهشت و جهنم رو انکار میکنن
خدا کنه که اینطور باشه من واقعا استرس گرفتم چون معتقدم بچه ها خیلی پاک و معصومن درکشون از ما خیلی بیشتره نکنه واقعا یه زمانی اون خانمی که دیده مادرش بوده 🥺 البته اون شب من یهویی از پیشش رفتم یه مغازه ای یکمم خوابش میومده شایدم به قولی توهم زده چون همه چیزم با جزییات یادش میمونه دوباره گفته😄
دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
انشالله که همینطوره ولی همون موقع هم من خیلی ترسیدم که چرا گفته مامان منه مثلا نگفته خالمه یا اصلا چی فک کرده ....من کلا باید ته همه چیزو دربیارم تا آروم بگیرم .....همش مامانم میگه بچس حالا یه چیزی گفت ولی من میگم حتما یه دلیلی داشته حالا اصل جریان چی بوده خدا داند .....انشالله که هر چی هست خیر باشه ☺️🙏🌹
انشالله که همینطوره ولی همون موقع هم من خیلی ترسیدم که چرا گفته مامان منه مثلا نگفته خالمه یا اصلا چ ...
گفته مامانم چون شما ازش دور شدی.نگران نباشین
ان شاءالله ❤