2777
2789
عنوان

تناسخ

202 بازدید | 24 پست

سلام دوستانی که در رابطه با تناسخ اطلاعات دارن لطفا بیاید....دختر دوسال و دو ماهم چند هفته پیش که من رفته بودم جایی کنار مادرم جلوی در خونه بودن بعد مامانم میگه یهو یه خانم غریبه ای رو که یه سگ داشته اون طرف خیابون دید گفت مامان منه.....ما هیچ حیوون خونگی نداریم ....کلی هم گریه کرده ولی مامانم گفت فقط نمیرخ خانمه دیده میشد اصلنم شبیه تو نبود .....حالا گذشت و ما هم اصلا دیگه در موردش حرف نزدیم که یادش نیفته یهو امشب دوباره به من گفت تو مامان من نیستی اون خانمه هاپو داشت مامان منه بیا بریم دنبالش بگردیم 🥺خیلی استرس گرفتم و واقعا ترسیدم عکسای بارداریمو تا نوزادیشو نشونش دادم گفتم تو نی نی منی ولی بازم قبول نکرد ....کلا همه چیز با جزییات یادش میمونه ولی این قضیه منو خیلی اذیت می‌کنه اصلا نمی‌دونم چجوری برخورد کنم من به تناسخ اعتقاد ندارم ولی بنظرم این اتفاق خیلی هم عادی نیست .🙁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تناسخ تو هیچ دینی نیومده.وقتی مادرتون میگه شبیه شما نبوده یعنی دخترتون اینجوری تصور کرده

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
من خیلی اعتقاد دارم بعد از خواندن چند تا کتاب و مستند واقعا جالبه 

چه مستندی میشه معرفی کنی 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 

ببرش پیش روانشناس کودک

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl

بچه ها تو این سن وارد خیال پردازی میشن اینم یه جورشه حرف مامانتون که خانم بزرگ و عاقلیه رو جدی نمیگیرین حرف بچه دو ساله رو جدی میگیرین و به فکر تناسخین؟! 🤦🏻‍♀️

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما

تناسخ فقط یک نظریه ست یک تئوریه که نتونستن ثابتش کنن. منکه نظرم اینه بقیه رو نمیدونم.بعدشم به این فکر کن شاید چون خانومه سگ داشته دوست داشته اون مامانش باشه .

اصلا راجبش صحبت نکن ووقتی میگه سرگرمش کن 

اتفاقا امروز اشتباه کردم خیلی سعی کردم قانعش کنم که اون خانمه مامانت نبود خودش نی نی داشت اولش قانع شد یکم بعد دوباره گفت پاشو بریم دنبالش اون مامان منه🥺

من خیلی اعتقاد دارم بعد از خواندن چند تا کتاب و مستند واقعا جالبه 

منم چند سال پیش یه تحقیقی داشتم در مورد این قضیه بود برام جالب بود مخصوصا که هندی ها اکثرا معتقدن ولی تو دانشگاه با استاد معارفمون حرف زدم در موردش قانع شدم که همچین جریانی وجود نداره ولی جهان موازی احتمالا وجود داره 

خیلی عادیه چون حیوون خونگی دوست داره ولی شما براش نمیخرید گفته اون مامان منه یعنی دوست داره مامانش ا ...

نه اصلا تا حالا درخواست حیوون خونگی نکرده بعدم اگه بخواد مطمئنم که گربه رو به سگ ترجیه میده .....امروز به مامانم گفتم گفت شایدم اصلا اون خانمه نبوده یکی دیگه بوده شبیه تو دیده ....نمی‌دونم ک چیشد اون چند دقیقه ای که من نبودم 🙁

تناسخ تو هیچ دینی نیومده.وقتی مادرتون میگه شبیه شما نبوده یعنی دخترتون اینجوری تصور کرده

اخه بعد از اینکه من رسیدم خونه خوابیده بود بعد که بیدار شد بازم اون خانمه رو میخواست