2777
2789
عنوان

🔺️فرهنگ سازی🔺️

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 62 پست
تعدادی از این موضوعات قبل از ازدواج قابل تشخیصه اما گاهی هم پیش میاد که با وجود بررسی ها بعد از ازدو ...

من موافقم با وجود اینکه خودم احتمالا بیشتر از دو تا بچه نمیتونم بیارم   ولی بنظرم خانواده ها باید سعیشون ب تعداد سه چهار تا بچه باشه.البته روان ساااااالم خیلی خیلی مهمه. و وضعیت مالی متوسط هم اوکی هست. یعنی نیاز نیست تصورشون این باشه ک  وضع مالی توپ باشه ک مسافرت‌های خارج از کشور  هر ساله بچه هامون رو بتونیم ساپورت کنن یا اول ی خونه جدا از خونه ی ک خودمون داریم ،بخریم برا بچه مون بعد بچه دار بشیم.یا تولد های لاکچری چون نمیتونم بگیرم مثل بلاگرا پس قید بچه رو بزنم .در حد معقول یک زندگی رو بتونن اداره کنن کافیه وضعیت در حد غذای سالم، پوشاک  ,درمان کودک , مسکن بدون دغدغه. هزینه تحصیلات و....

و اما خدایش دولت حمایت نمیکنه من خودم بچه م شش ماهشه  درست زمانی بدنیا اومده ک دولت هر روز تشویق ب فرزندآوری داره و میگه هزینه ی بارداری و ... رو حمایت می‌کنه اما دریغ از هزار تومان ک حمایت کنه حتی قطره ی ویتامین آ.د ک مجانی میدادن چند سال پیش الان بهداشت میگه خودتون بخرین.

من موافقم با وجود اینکه خودم احتمالا بیشتر از دو تا بچه نمیتونم بیارم   ولی بنظرم خانواده ...

چرا عزیزم؟حتی وام رو هم نگرفتید؟ اطرافیان ما همه وام رو گرفتن بعضا هم با خرید خودرو سود کردن ، طرح مادران سه فرزندی منظورمه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.