2777
2789
عنوان

🔺️فرهنگ سازی🔺️

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مورد اول رو‌موافقم ولی دومی نه!  کار ادمهای ترسو و‌نا امید هست، بلکه وضع مالی طرف تا ۴۰-۵۰ هم آنچنان اوکی نشد باید قید بچه رو بزنه!  حالا بلکه همون بچه ناجی اون خانواده شد! خیلی ادم پولدار یا درست و‌حسابی و باسواد دیدم که خانواده ای داستند که از لحاظ مالی فقیر بودند!  

مورد اول رو‌موافقم ولی دومی نه!  کار ادمهای ترسو و‌نا امید هست، بلکه وضع مالی طرف تا ۴۰-۵ ...

ببین ربط به ترسو بودن نداره

من میگم حتی تا ۶ سال پیش شرایط خیلی اوکی بود میشد بدون ریسک بچه اورد

ولی خودت ببین مشکل خیلیا نداریه

یسری حداقل ها و آینده نگریا مهمه

بجه تا بیاد ناجی شه طول میکشه به این دید نگاه نکن از بچه انتظاری نیس

تعدادی از این موضوعات قبل از ازدواج قابل تشخیصه اما گاهی هم پیش میاد که با وجود بررسی ها بعد از ازدواج مشکل مشخص میشه ،که در این مورد باهاتون هم نظرم که باید اول مشکل حل بشه.

درمورد توقعات هم خیلی نوع تربیت موثره ،شما مادری رو تصور کنید که دائما در حال مقایسه وضع زندگی خودش با زندگی خواهر شوهر و جاریه. هب بچه هم از مادر یاد میگیره و مقایسه کر میشه و هزاران نمونه دیگه که میشه مثال زد و وقتی اینا رعایت بشه خب خیلی فرزند معقولانه تر رشد میکنه.

در مرود مسکن و ... هم باهاتون موافقم که باید شرایط بهتر بشه و حمایتایی بشه که به نظر داره انجام میشه کارایی ،همونطور که در اطرافیانمون میبینیم.

از همه ی این بحثا مهم تر ،بحث بحران جمعیته ، که اصلا شوخی بردار نیست و متاسفانه هممون شوخی گرفتیمش. یه بحران واقعیه .همین الان اعتراضاتی که فرانسه هست و هر روز اخبارش رو میشنویم یکی از معضلات این بحرانه جمعیته که فرانسه زودتر واردش شده. 

با همین فرمون پیش بریم خیلی چیزا برامون آرزو میشه و باید بیایم از غصه های جدیدمون بگیم.

غصه هایی که دیگه نمیشه جبرانشون کرد.

تعدادی از این موضوعات قبل از ازدواج قابل تشخیصه اما گاهی هم پیش میاد که با وجود بررسی ها بعد از ازدو ...

بجران جمعیت درسته

ولی فقط پدرو مادر موظف نیستن نگرانش باشن

سیاست و دولت باید حامی شه🙃

ببین ربط به ترسو بودن نداره من میگم حتی تا ۶ سال پیش شرایط خیلی اوکی بود میشد بدون ریسک بچه اورد و ...

انتظار از بچه نیست! اخه بلکه بعدا وضعیت اون خانواده ی فقیر خوب شد ولی دیگه خانمه نتونست حامله بشه! یا طرف تو خانواده ای با وضع مالی خوب به دنیا بیاد ولی ورق بر گشت و فقیر شدند اونوقت سرنوشت اون بچه که شما نگرانش هستی چی میشه!!وقتی حتی از یک دقیقه بعد خودمون خبر نداریم نباید چنین حرفایی رو بزنیم!

بجران جمعیت درسته ولی فقط پدرو مادر موظف نیستن نگرانش باشن سیاست و دولت باید حامی شه🙃

درسته . از اونا باید مطالبه کرد و درخواستا رو گفت و پیگیر بود.

اما الان ماها تو سایت که هستیم و داریم باهم صحبت میکنیم و به اصطلاح یه گفتمان راه میندازیم ، وظایف خودکون داریم.درسته؟

وظیفه تک تک ما خانومای ایرانی که کشورمون رو دوست داریم اینه که شرایط خانواده و محیط زندگی و سلامتی مونو سامان بدیم برای بچه دار شدن . اما متاسفانه جز غر زدن و پخش کردن نا امیدی کاری نمیکنیم.

منظورم شما نیستی ها

منظورم اکثر افراد جامعست

اگه با امیدواری نگاه کنیم ،خیلی شرایط بهتر شده برای بچه دار شدن و روز به روز هم داره بهتر میشه.(مثلا من همین امروز شنیدم که یکی از بهترین بیمارستانای استانمون که قبلا برای زایمان طبیعی هزینه میگرفتن ، زایمان طبیعی رایگان شده و خواهر شوهرم که نزدیک زایمانشه کلی ذوق میکرد )

انتظار از بچه نیست! اخه بلکه بعدا وضعیت اون خانواده ی فقیر خوب شد ولی دیگه خانمه نتونست حامله ...

بحث سر نوشت نیس اون دیگه پیش اومدنش با ما نیس که فقیر میشه ورشکست میشه

شما وقتی میای یه تصمیم بگیری جوانبشو نمیسنجی؟؟  آینده نگری نمیکنی؟ مسلما میکنی

اینم همینه داشتن خیلی از حداقل ها شده آرزو برای خیلیا

اینکه ما دستمون به دهنمون میرسه کافی که نیس خیلیا همینم نمیتونن عزیزم

البته نظر شماهم محترمه گلم🌸

درسته . از اونا باید مطالبه کرد و درخواستا رو گفت و پیگیر بود. اما الان ماها تو سایت که هستیم و دار ...

فقط زاییدن مهم نیست

🙃🙃🙃🙃🙃

نظر شماهم محترم💓

شما مطالبه کردین تاحالا جیزی مشکلتون رو حل کردن؟ راهش رو به منم بگین اگر میشه چون من اطلاعاتی ندارم

فقط زاییدن مهم نیست 🙃🙃🙃🙃🙃 نظر شماهم محترم💓 شما مطالبه کردین تاحالا جیزی مشکلتون رو حل ...

درسته فقط این مرحله مهم نیست😂😅اما زایمان رایگان و تو محیط خوب هم برای یه خانوم باردار جزو چیزای مهم محسوب میشه.

بله مطالبه کردیم و جواب هم داده.

بستگی داره درخواستتون چی باشه و در چه سطحی باشه یا در رابطه با چه ارگانی باشه.

اما دم دست ترین و راحت ترین چیزی که بخوام بهتون معرفی کنم ،تو نت سرچ کنید فارس من .تو این سایت همه ی افراد میتونن پویش راه بندازن و با جمع کردن امضا از مردم ،با توجه به تعداد امضا ها ، اون درخواست توسط خبرنگارای فارس پسگیری میشه و گزارشش رو هم میذارن...یه سر بزنید به سایتشون از روندش مطلع میشید.

باز اگه سوالی داشتید در این مورد بگید ، اگر اطلاعی داشتم حتما راهنمایی میکنم.