2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب  به هرحال شوهرته دیگه قهربراچی

قرار بود امروز یا فردا ب گرده گفت نمیشه مشکلی پیش اومده منم تق پاچش گرفتم گفتم هر وقت من حالم بده نیستی خداحافظ گوشی روش قطع کردم 🥲

سرچی بود دعواتون؟والامن قبلاقهرمیکردم سخت میگرفتم ولی الان دیگه حوصله ندارم پنج دقه بعدباهاش حرف میز ...

این سری که پریود شدم حالم به شدت بد بود دانشگاه بودم دوستم بردم دکتر زنگ زد گفتم من حالم خیلی بده بیا گفت برو خونه مامانت فردا تموم میشم میام (یعنی امروز یا پس فردا نهایتا میام  ) ی مشکلی پیش اومد حالا گفته دیر تر میام منم همچنان حالم بده بعد تصویری زنگ زد اوکی نبود بهش پریدم اینجا ای مسیجت درست کن بعدم در اومدم بهش گفتم همه چی مهتر از منه وقتی حالم بده هیچوقت نیستی  خداحافظ 🥲🦦🤦🏻‍♀️

این سری که پریود شدم حالم به شدت بد بود دانشگاه بودم دوستم بردم دکتر زنگ زد گفتم من حالم خیلی بده بی ...

عزیزم خودتواذیت نکن اگه براکاررفته اوقات جفتتون تلخ میشه بیخیال بهش زنگ بزن اصلابه روخودت نیارحاللشوبپرس

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز