2777
2789
عنوان

بچم‌دیوونم‌کرده

591 بازدید | 73 پست

دوس دارم خودکشی کنم خیلی وقته تو فکرشم روانیمکرده ۲ سال و ۴ ماهشه ب خدا قسم هر ثانیه گریه میکنه حتیتوخواب همنق میزنه دیشب تا صب نق میزد الان از صب گریه کرد ب انواع مختلف مشغولش کردم اینمبگممشکل جسمی نداره همیشه اینجوریه بارها دکتر بردم امروز بازی کردیم نقاشی کشیدیم اشپزی کردیم آخرش خوابش میومد ایقدر گریه کرد میگفت باید پا شی منو بگردونی تو خونه منمگردنم از دست بغل کردناش گرفته گفتم نمیتونم ایقدر جیغ زد ک شروع کرد عق زدنهیچی نگفتمباز جیغ جیغ ب سرفه افتاد اب اوردم بخوره میگفت ن و شدید سرفه میکرد ب زور بهش اب دادماما ایقدر ناراحتمک برا اولینبار محکم زدم رو پشتش و دستش و آبم ریختم روش😔 حالم از خودم ب هممیخوره بعدش ساکت شد و رفت بغل باباش تا داد متو درنیاره ساکت نمیشه...بخدا دیوونمکرده کل زندگیمو براش گذاشتم اما مدام جیغ میزنه ی دسشویی نمیزاره برم از خدا فقط مرگمو میخوام صبا بیدار میشه یکساعت مراسم جیغ داریم میگ بچه ها اومدن اسابابزیامو ببرن میریم پارک باز گریه میگ کسی حق نداره سرسره سوار شه با همه بچه ها دعوا میکنهتو خیابون ب بچه ها اخممیکنه و....حالم از هر چی بچه اس ب هم میخوره نگین بچه آوردی وظیفته من اصلا ندیدم ی بچه اینجوری باشه

روانپزشک بردیش؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونم خسته ای بچه خواهر م همینطور بود اصلا گریه میکرد واسه پارک بعد مکافات داشتن سوار میشد پیاده نمیشد همه رو میزد بردنش دکتر یه قرص داده روزی یک چهارم میدن خیلی بهتر شده

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............

عزیزممممم

🥲🥲🥲بهش شیر کاکائو یا کاکائو اینا نده

گلاب بزن ب دستاش

آهنگ بزار تو خونه

کارتون بزار برای دو ساله بیبی شارک

اگه بزنی باز بدتر میکنه

شیرین زبونی کن 🥲

چی بگم اخه

ولی این مینونم بگم الان شلوغ باشه بعدا خیلی آروم میشه

دختر من بچه بود همینجوری بود تقریبا. الان مشکل استرس وافسردگی داره. باوجود هوش بالا از استرس نتونست دیپلم بگیرا. همش میگه من از هیچی لذت نمیبرم. غذا میخورم همینجوری میخورم😔