شرایط طرف مقابل رو ببینین مثلا ما پارسال یه عروس دوماد خونمون رو کرایه کرد راه اومدیم باهاشون امسال بچه دار شدن باز راه اومدیم ولی مستاجر قبلی وضعش جوری بود که خودش خونه داشت تو شمال پول خرید خونه ما رو هم داشت مثلا خب نمیگم زیاد ازش گرفتیم از متعارف هم کمتر گرفتیم ولی طرف به سختی نمیخورد هم شرایط خودتون هم اونا رو بسنجین همین
باور من اینه که همیشه تو زندگیمی من عوض شدم ولی تو حسین بچگیمی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه والا ندارم . شرایط خودم بدتره میترسم امسال هم شروع کنه گریه و زاری که تخفیف بگیره ، مرسی عش ...
پس از این حالا شرط کنید بهش بگید خوبه مستجر شما مظلوم نمایی میکنه ازمااا سلیطه بازیی انگار ما مستجر اونیم😂💔قربونتتت عزیزمم
یه زنبور هیچ وقت وقتش را تلف نمیکنه که به مگس توضیح بده عسل از عن بهتره 😉 اگه جایی جواب بی احترامیت ندادم اینو 2بار بخون انرژیم برای چیزهای مهم تر میزارم 🥹😘 وقتی یکی هیچی برای افتخار کردن نداشته باشه، به قومیتش افتخار میکنه..
ما سود نمیخوریم بابام طلا گرفت گرمی یک و خورده ای الان دوبرابرم بیشتر شده
ایشالا پربرکت باشه بهتون خوش قلب🤍
یه زنبور هیچ وقت وقتش را تلف نمیکنه که به مگس توضیح بده عسل از عن بهتره 😉 اگه جایی جواب بی احترامیت ندادم اینو 2بار بخون انرژیم برای چیزهای مهم تر میزارم 🥹😘 وقتی یکی هیچی برای افتخار کردن نداشته باشه، به قومیتش افتخار میکنه..
پس از این حالا شرط کنید بهش بگید خوبه مستجر شما مظلوم نمایی میکنه ازمااا سلیطه بازیی انگار ما مستجر ...
والا مال منم سلیطه بازی در میاره 😁 به من میگه منتی سر ما نداری ، یادش رفته ۷۰ ملیون کم کردم براش ، فقط بخاطر اینکه گفت ندارم و اساسم تو کوچه اس خواهری کن در حقم ، الان ۱ماه دیگه سر سالشه مهربون شده. کرایه رو همیشه دیر میده با اینکه بهش گفتم از شما میگیرم ،باید خودم بدم به صاحبخونه ام . خدا همه رو هدایت کنه 🌷❤ مرسی گلم