سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
نمیدونم والا.ادم اصلا میمونه.الان یه چیزی که هست قیمت خودروهای مونتاژی رو دیدی مثله نحصولات مدیران فیدلیتی و اینا.همشون خیلی افت داشت مثلا واسه مدیران ۷پرو ۱۷۱۰ایناست فک کنم اما قیمتی که من دیدم یک میلیارد و ۹۰ یا ۷۰بود.یعنی میگم کارخونه با این قیمت میفروشه؟پس تکلیف اوناییکه ثبت نامی کردن یک ماه گذشته و قیمتش ۱۶۷۰بود چیمیشه؟کسی اگه تونست منو از این ابعام دربیاره
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
نمیدونم والا.ادم اصلا میمونه.الان یه چیزی که هست قیمت خودروهای مونتاژی رو دیدی مثله نحصولات مدیران ف ...
والا برا ما محصولات مدیران نیست،پرشیا به ناممون در اومد چند روز دیگم تحویله، تقریبا از زمان گرونی این ماشین تا به امروز صد میلیون تیکه تیکه اومده پایین، حالا موندم زمان تحویل ماشینو بفروشیم یا نگه داریم 🤷🏻♀️
والا برا ما محصولات مدیران نیست،پرشیا به ناممون در اومد چند روز دیگم تحویله، تقریبا از زمان گرونی ای ...
ما خودمون ی ماهم نمیشه دناپلاس داشتیم که تا ۸۲۰اینا رفت منگفتم بفروشیم همسرمگفت نه نگهداریم کهمن گفتم اونحوری ۳تا ماشین میشه پارکینگ نداریم براش و سخته.از روزی که خواستیم بفروشیم در عرض ۴ ۵روز از ۸۲۰اومد ۷۵۰.باز خوبه رد کردیم رفت الان دیدم که اومده رو ۶۰۰وخورده ای. ادم نمیدونه رو ماشین سرما گزاری کنه رو طلا کنه رو بورس کنه همه باهم اینور اونور میشن
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
قیمت جدید هر چقدر باشه باید اونو بدن اونایی که هم اسفند نوشتند باید اینو بدن اگه بیشتر دادن گ ...
جدی میگی؟ما فروردین تو یکپارچه نوشتیم که درومد تیگو۷پرو بعد ۱۶۷۰ما پول دادیم.دیروز دیدم که ایتجوری قیمت خورده بود گفتم یعنی شرکتبرمیگردونهیا نه.چون باز الان داره با همون ۱۶۷۰یا ۱۷۱۰دقیق نمیدونم با این قیمت داره ثبتنام میکنه