فیدلتی قبلا 800 و خورده بود شرکت اومد کرد 1300 چند روز پیش سازمان حمایت گفت 700 و خورده معلوم نیست ...
همین دیگه.الانمن واسمسواله با قیمت قبل میفروشن با قیمتجدید میفروشن پس تکلیف اونایی که با اون قیمتگرفتن چیه چون اختلافشم بالاست نزدیک ۷۰۰اختلافه فکر ننکنم کارخونه زیربار بره
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
اگه این قیمت جدید که نزدیک یک میلیارد ثبت بشه باید برگردونه فعلا میگن بین شرکت و سازمان حمایت ...
مرسی بابت توضیحتون
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
نگاه کن دو هفته پیش رییس سازمان گفت قیمت ا داره بررسی میشه و هر شرکتی قیمت جدید گرفته باشه و قیمت م ...
زمانو زده بود ۹۰روز کاری کهمن یادمه ۲۸فروردین قرارداد بستیم
خواهش میکنم مدیران خودرو 32 درصد کاهش داشته یعنی خیلی گرون میدادع بعدش بهمن از قیمت قبلیش هم کمتر ...
اره دیدم لیست قیمتارو