2777
2789
فکرکردم منو صدا کردن خوشحال شده بودما 😁😁😁
😍قلبم پر از عشقه توئه معجزه اینه💑آغوش تو آروم ترین جای زمینه💓مثل قدیما با نگات دلم می لرزه💏هنوزم این چشما به یه دنیا می ارزه💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کوفتم نمیتونم درست کنم چ برسه کوفته 😂😂😂
😍قلبم پر از عشقه توئه معجزه اینه💑آغوش تو آروم ترین جای زمینه💓مثل قدیما با نگات دلم می لرزه💏هنوزم این چشما به یه دنیا می ارزه💗
سلام اول برنج رو جدا یه استکان لپه رو جدا یه استکان بپز نیم پز که شد از ابکش رد کن که اب نداشته باشه اب برنج رو کم بگیر که نمونه بعد با گوشت کوب نیم کوب کن پیاز رنده کن ابش روبگیر با گوشت مخلوط کن نمک و فلفل و زردچوبه بزن ده دقیقه ورز بده حسابی حتما اب پیاز رو بگیر بعد به برنج و لپه اضافه کن بازم ورز بده که مواد به خورد هم بره حالا دوتا تخم مرغ یه قاشق غذا خوری آرد و سبزی جات معطر مثل پونه مرضه اویشن ریحان کهلیوتی شوید کمی جعفری و نعنا مجموع این سبزی ها یه قاشق و نیم بشه من تابستون خشک میکنم که داشته باشم میریزی ورز میدی حسابی هر چند بار مواد رو بکوبون به ظرف نثل درست کردن کوبیده حالا سس رو درست کن پیاز رو سرخ کن نمک و زرد چوبه و رب بزن اب جوش بریز قل که زد بزار کنار کوفته ها رو تو دستت ورز بده گرد کن یه آلو بزار وسطش آروم بزار تو سس تا اخر بزار رو حرارت بکش پایین ده دقیقه اول درش باز باشه که وا نره
عزیزم 13 دی اسمانی شدی دلم برات تنگ میشه