2777
2789
عنوان

سوال شخصیتی ♨️

186 بازدید | 20 پست

نظر بدید لطفا

تعداد رای : 29
نظرسنجی
کاری که به نظرش مفیده انجام بده حتی اگر بقیه سرزنش کنن و بگن بی ادبه
29
100%
تن بده به یه کاری که فایده ای نداره ولی جلوی دیگران خوب جلوه کنه
0
0%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا ؟!!!

بله هرکاری که از نظر خودم اوکیه انجام میدم

بنویسید روی سنگ مزارم پرسپولیس شد همه داروندارم❤✨🚩ضربان قلبم فقط همینه پرسپولیس ارتش سرخ زمینه❤🏆🚩 پرسپولیس تنها عشقیه که بعد 23سال بهم خیانت نکرده❤🚩🤟🏻#پرسپولیس _قهرمان 

من اگع بدونم عاقبت کارم مضرر بازم کار خودم و ادامه میدم

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
پس چرا من که اولی رو انجام میدم همش دارن اذیتم میکنن؟

چون همیشه نظر دیگران با ما یکی نیست.

یه نصیحت دوستانه از کاری که میخوای انجام بدی با کسی حرف نزن با حرفاشون سردت میکنن .من برام تجربه شده و الان مصمم رو هدفم

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
خب من انجام میدم بهم میگن بی ادبی کردی و خیلی کارت زشت بود و...

کارت چی بوده حالا😐💔

بنویسید روی سنگ مزارم پرسپولیس شد همه داروندارم❤✨🚩ضربان قلبم فقط همینه پرسپولیس ارتش سرخ زمینه❤🏆🚩 پرسپولیس تنها عشقیه که بعد 23سال بهم خیانت نکرده❤🚩🤟🏻#پرسپولیس _قهرمان 
چون همیشه نظر دیگران با ما یکی نیست. یه نصیحت دوستانه از کاری که میخوای انجام بدی با کسی حرف نزن با ...

نه حرف نمیزنم 

مثلا سر یه جلسه ای بودم امروز دیدم مفید نیست برام نشستم کمی از یه درسی که عقب بودم رو خوندم مخصوصا که آخر ترم نزدیکه بعد دوستام بهم گفتن تو جلسه کارت خیلی زشت بود منم گفتم خب جلسه مفید نبود منم عقب بودم 

کلی حرصی ام

جلسه ی انجمن بود استاد دعوت کرده بودن

نه حرف نمیزنم  مثلا سر یه جلسه ای بودم امروز دیدم مفید نیست برام نشستم کمی از یه درسی که عقب ب ...

از نظر من هم کار قشنگی نیست

چه معنی میده یه جایی باشی و کار دیگه ای انجام بدی

میتونستید کلا از جلسه بیاید بیرون و به کارتون برسید

بازم هر طور صلاحه