2777
2789
عنوان

سوال شخصیتی ♨️

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 20 پست
نه حرف نمیزنم  مثلا سر یه جلسه ای بودم امروز دیدم مفید نیست برام نشستم کمی از یه درسی که عقب ب ...

فک میکنم چیزی که گفتی با نظرسنجی یکم فرق داشت یا شاید همه بد متوجه نظر سنجی شدن لااقل من  .کاری که کردی مثل اینکه وسط حرف زدنت یکی با گوشی ور بره و بگه خب داشتم قبضم پرداخت میکردم چون حرفت مفید نبود

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
فک میکنم چیزی که گفتی با نظرسنجی یکم فرق داشت یا شاید همه بد متوجه نظر سنجی شدن لااقل من  .کاری ...

من که نوشتم به نظر خودت مفید باشه ولی از نظر بقیه بی ادبی یا قابل سرزنش باشه 

اگر قرار باشه توسط بقیه قابل سرزنش نباشه که سخت نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲ ساعت از ۱۰ تا ۱۲ صبح

ما خیلی وقتا به رسم ادب، اجبار، وظیفه یا....باید جایی باشیم که خوشمون نمیاد. و طبیعی هم هست که همیشه بهترین کار رو انجام نمیدیم، عمل کردن هم به راحتی حرف زدن نیست، من میگم درست نبوده ولی لابد این جلسه ۲ ساعته اینقدر براتون بی اهمیت اومده که تصمیم گرفتید کار مهم تری رو انجام بدین و حق دارین تا حدودی

اما اگه از این به بعد براتون مقدوره یا شرکت نکنید یا کار دیگه ای انجام ندید، بقیه به دید شما به ماجرا نگاه نمیکنن و بی احترامی تلقی میشه

ما خیلی وقتا به رسم ادب، اجبار، وظیفه یا....باید جایی باشیم که خوشمون نمیاد. و طبیعی هم هست که همیشه ...

حضور هفته ای ۲ ساعت تو این جلسات اجباریه برای اعضای انجمن 

منم نمیتونم از انجمن بیام بیرون به خاطر همین یه مورد 

میدونم از دید بقیه اینطوریه حتی نوشتم که بقیه به دید بی ادبی نگاه کنن 

نتیجه ی نظرسنجی هم برای همین برام جالب بود چون دیدم همه میخوان اولی باشن ولی عملا دومی ان

من که نوشتم به نظر خودت مفید باشه ولی از نظر بقیه بی ادبی یا قابل سرزنش باشه  اگر قرار باشه تو ...

ببین یه چیزی مثلا تو وسط ترم اخر پزشکی ول میکنی میگی من میخوام عکاس بشم این میشه نظر خودت و راه درست و مفید .ولی اینکه وسط جلسه هرچقدم بی اهمیت کار شخصی انجام بدی این کار مفید محسوب نمیشه

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
حضور هفته ای ۲ ساعت تو این جلسات اجباریه برای اعضای انجمن  منم نمیتونم از انجمن بیام بیرون به ...

نظر سنجی رو خیلی کلی بیان کردید

از طرفی هم بله درسته، ادما بیشتر وقتا کار درست رو انجام نمیدن، یا نمیدونن یا نمیخوان یا نمیتونن

و هم اینکه حالا یکی دو هفته موردی پیش بیاد که درس بخونید اونجا شاید دید بدی ایجاد نکنه ولی اگه هر هفته یا اغلب اوقات اینکار رو انجام میدین اصلا قشنگ نیست مخصوصا اگر برخورد صمیمی ای با بقیه ی افراد انجمن نداشته باشید یا کلا مشارکتی توی بحثاشون نداشته باشید

خودتون ببینید چطوریه رفتارتون، خوب و بد خیلی چیزا رو نوع رفتار ادما مشخص میکنه