2777
2789

و نهار چی خوردین؟؟ کی هست کنارتون 

خودم منو دخترم تنهاییم داداش کوچیکمم امده تو اتاق خوابیده من و دخترمم تو هال خوابیدیم و دخترم داره کارتون میبین من نی نی سایت دور میزنم نهارمونم تخم مرغ خوردیم 

شوهرمم نیست خونه عصر هم تصمیم دارم دخترم ببرم با دختر همسایه امون بازی کنه 

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دراز کشیدم

بخون👈☺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱خدایا سید علی خامنه ای را برای ما حفظ کن🙏#جانم_فدای_رهبر❤ من همون دختر کم حجاب ولی عاشق رهبرم وانقلاب🌹💚انقلاب ۵۷ انفجار نور بود😍👌💛.....خدایا شکرت ، ممنون که همیشه هوای ما رو داری💓همه چیو بسپار به خدا آخه هر محالی با خدا ممکنه🥺😍🥰    مگه میشه خدا اشکاتو ببینه و جاش بوسه نکاره؟!😍           چقدر زندگی واقعیمون میکنیم؟و چقدر شدیم اسیر دست رسانه هایی مثل بی بی سی و‌‌‌‌..؟ میدونستید امریکا و انگلیس مردمش باید پول بدن تا تلوزیون ببینن؟ حالا چرا دلشون سوخته و دارن اخبار رو رایگان برای شما نشون میدن؟ امام حسین مردمی کشتن که تحلیل سیاسی نداشتن‌! مراقب باش مثل مردم کوفه نباشی😊😉 ❤حسبی الله❤خدا برای درمان تمام دردهای من کافیست💪💖الله اکبر✋الحمدالله💫استغفرالله🧡الهی العفو🥺سبحان الله✌خدا می داند!وبس💕برای حاجت روایی: یک سوره واقعه بخونید بعدش یک سوره توحید بعدش ۷تا یاالله و حاجتتون بگید! التماس دعا

همین الان ناهار اش خوردم 

فیلم دختر مردمو دارم نگاه میکنم تو نی نی سایت میچرخم 

مادرمم کنارمه 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

ناهار قیمه خوردیم خونه مادربزرگمیم 

و انقدر حرف زدن که اومدم اتاق و در و محکم بستمو کم مونده گریه کنم

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

خورشت بادمجون 

هیچی کسل افتادم رو مبل 

شبهم خونه جاری دعوتیم اصلا حوصله رفتن رو ندارن 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨