خانوما من از دوروز پیش سردرد وحشتناک دارم. مادرم میگرن داره خودمم سابقه سینوزیت دارم. سردردم یه طوری هست که با تکون خوردن تشدید میشه و اشک از چشمام میاد یا انگار از بینی یهو تیر میکشه تو سرم... شما تا حالا اینطور شدین؟
هرروز درد دارم از صب تا شب هزار تا دکتر رفتم کلی عکس انداختم از سرم هیچی ب هیچی
انشالله خوب شی
رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔 🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸 ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
برو مغز و اعصاب دارو میده بهتر شدی ک هیچ نشدی برو ام ار ای
رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔 🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸 ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من بچم کوچیکه سخته برام دکتر رفتم میگم شاید سینوزیت برم گوش و حلق و بینی باز میگم شاید میگرنه
خب گلم شما ک میخا بری دکتر برو مغز و اعصاب
علائمت بگی میفهمه
عزیزم سردرد خیلی سختی هستن من میگرن دارم وقتی یک دارویی میخوردم بعد یک مدت بدنم عادت میکرد باید دارو ها رو عوض میکردم😓 خیلی سخت بود. ولی چون عصبی هستش باید خواب و خوراک سر ساعت مشخص باشه اتاق خوابت باید تاریک باشه. پنیر حذف بشه