2777
2789
عنوان

چن بار؟؟

434 بازدید | 19 پست

شوهرم نظامیه و عقدیم، همیشه گاهی وقتا ظهرا زنگش میزنم عصرا اون میزنه، پیامکی خیلی کم حرف میزنیم با هم خصوصا الان ک فکرش درگیره پول و ایناس

امروز شیفته هست سرکار بنظرتون بهش زنگ بزنم حالشو بپرسم یا بزارم شب بزنم؟ 

خیلی ام نمیخام تو دس  و پاش باشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین نظرمه ولی میگفتم شاید لازم باشه ظهرم بزنم

نمیدونم 

من خودم اینجوری ام که به زور به دیگران زنگ میزنم ،همش میترسم مزاحمشون بشم

ما کاشفان کوچه های بن بستیم،حرف های خسته ای داریم،خدایا این بار پیامبری بفرست که تنها گوش کند....         دِت کورد❤️
اینطوری فک میکنه بی محلش کرم بااارها سر همین مسعله ک من زنگش نزدم جر بحث کردیم ک میگه تو ب من محل ن ...

اگه انتظار داره زنگ بزنی بزن یا پیام بده ک میخواستم صداتو بشنوم مزاحمت که نیستم؟

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام

مردای کورد همینن بابای منم اینجوریه 

اما تو بزار یه یکی دوساعت دیگه زنگ بزن 

ع جوره بیتِرَه😁

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈
2790
2778
2791
2779
2792