2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری و تنبلی تخمدان

453 بازدید | 42 پست

سلام بچه ها تنبلی تخمدان دارم در حال کاهش وزن هستم میخوام بعد سه ماه اصلاح سبک اقدام کنم دو ماهه عروسی کردم.به نظرتون کار درستیه؟ به خودم میگم شاید طول بکشه تا باردار بشم برا همین زود تر اقدام کنیم دیشب شوهرمو راضی کردم برای دو‌سه ماه دیگ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۶ سال

چقد عجله داری دختر 

تنبلی.رو در مان کن حتما 

ولی نظر خودته ها زندگی خودته 

ولی اینقد زود بچه نیار  

حداقل ۱سال  نیار مسافرت برو خوش بگذرون ….سنتم. زیاد نیس بترسی 

منم تنبلی داشتمم چاقم هستم در عرض ۲ماه باردارشدم بدون دارو🙁بعد ۶/۵سال از ازدواج

واسه شفای مریض سرطانی ما حمد میخونی 💔😭؟ 

من موقع بارداری بچه اولم ۶۰ کیلو بودن بعد از اون که الان هشت سال میگذره شدم ۷۴ کیلو ، و تازه ناراحتی کبد چرب هم گرفتم یک ماهه پیش هم سقط کردم ، یعنی بخاطر چاقی و اضافه وزن تنبلی تخمدان هم میشه داشت؟؟

من موقع بارداری بچه اولم ۶۰ کیلو بودن بعد از اون که الان هشت سال میگذره شدم ۷۴ کیلو ، و تازه ناراحتی ...

باید ازمایش روز سوم پریودی بدین ی دکتر زنان خوب برید براتون ازمایش مینویسه ازمایش بدین متوجه میشن تنبلی دارید یا ن

تنبلی تون روی پریود تاثیر گذاشته بود؟ یا پریودتون منظم بود؟طبیعی باردار شدین یا با دارو؟

پریودم منظم بود خیلی وقتا 

ولی هر ماه فولیکول هام همه ۹/۸/۷

بزرگ‌ترینش ۱۲میشد…..

در حالیکه واس بارداری باید ۲۰ بالا باشه …..

ن طبیعی باردار شدم تو ماه دوم یا سوم اقدام 

فقط چن تا دارو تقویتی بود اونارو خوردم مثل ویتامین ث 

ک هورمونی نبودن ها   تقویتی بودن 

واسه شفای مریض سرطانی ما حمد میخونی 💔😭؟ 
باید ازمایش روز سوم پریودی بدین ی دکتر زنان خوب برید براتون ازمایش مینویسه ازمایش بدین متوجه میشن تن ...

نمی دونم اتفاقا دکتر بهم گفته این بار که پریود شم باید روز سوم یا چهارم برم برای سونو واژینال ، پس بخاطر همین گفته احتمالا 

پریودم منظم بود خیلی وقتا  ولی هر ماه فولیکول هام همه ۹/۸/۷ بزرگ‌ترینش ۱۲میشد….. در حالیکه و ...

من پریود میشم اما ی کم که وزنم میره بالا نا منظم میشه استرس هم اگر داشته باشم  ماه بعدش دیر تر پریود میشم 

در واقع بدون قرص و دارو پریود میشم اما تایم مشخصی نداره