2777
2789

مگه چقدرتوحمام مى مونى؟

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا هر دوسه روز برو ده دیقه زیر دوش بیا بیرون 

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
ازکجافهمیدی جفتت پایینه؟

سونوگرافی میگه 

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
خب من یا کیسه یا لیف باید بزنم یکیو حتما بعدم ک ژیلت و اصلاح خودش وقت گیره اصن نمیدونم همیشه ۱ساع ...

واى زيادمى مونى

اين نه ماه روكيسه نكش 

اصلاح زيادوقت نميگيره من تا روززايمان خودم راحت اينكاراروميكردم اماشرايط شماخاصه به همسرت بگوكمكت كنه خوشحالم ميشه😁

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
واى زيادمى مونى اين نه ماه روكيسه نكش  اصلاح زيادوقت نميگيره من تا روززايمان خودم راحت اينكار ...

وای یاخدا اصلا روم نمیشه🥺

ولی خب اره کیسه نمیکشم جاش سریع شیو میکنم

وای یاخدا اصلا روم نمیشه🥺 ولی خب اره کیسه نمیکشم جاش سریع شیو میکنم

واچرا همسرته اتفاقا خوششم مياد😁

منم تونى نى سايت خوندم خانما توباردارى شوهرشون توشيوكمكشون كرده

ازاين دوران لذت ببرخيلى دوران شيرينيه بيشتربخواب بيشتراستراحت كن كه بعدزايمان ديگه تاچندماه خواب تعطيل

واچرا همسرته اتفاقا خوششم مياد😁 منم تونى نى سايت خوندم خانما توباردارى شوهرشون توشيوكمكشون كرده ا ...

تروخدا اینجوری نگو😭

من میمیرم از بی خابی

بیخابم بشم انقد چرت و پرت میگم

یهو زندگیمو ب شوهرم میگم😂

خواب ک همش خابم ولی خدایی بخاطر جفت یک ماهه خونم

دیوانه شدم،تا برم آنومالی خداکنه بگن رفته بالا🥺🤲🏻

تروخدا اینجوری نگو😭 من میمیرم از بی خابی بیخابم بشم انقد چرت و پرت میگم یهو زندگیمو ب شوهرم میگم ...

اصلانگران نباش ميگذره نى نى خوشگلت ميادبغلت😍