2777
2789

دخترم ۵ سالشه برای هر کاری خیلی حوصله داره و کشش میده تا انجام بده

امان از وقتی که بخوایم بریم جایی بخواد اماده بشه یا صبحا که میخواد بره مهد از ۸ بیداره ده به زور از خونه میره بیرون

دسشویی رفتنش طولانی لباس پوشیدنش داستان داره وسط هر کاری حواسش میره به یه کار دیگه

امسال میره مدرسه موندم چجوری ۸ صبح توی مدرسه حاضر میشه؟!

من چجوری رفتار کنم باهاش؟

یه وقتا اعصابمو‌حسابی به هم میریزه و دعواش میکنم بعد خودم ناراحت میشم چرا سرش داد زدم

سلام باهاش مسابقه بده مامان بیا مسابقه بدیم کی زودتر حاضر میشه یا ببینم کی زودتر وسایلشو جمع میکنه دوبار اگه اون برنده میشه یه بار شما آخرشم براش دست بزن بغلش کن تعریف کن این طوری ریتم میگیره بعد یه مدت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام باهاش مسابقه بده مامان بیا مسابقه بدیم کی زودتر حاضر میشه یا ببینم کی زودتر وسایلشو جمع میکنه د ...

قبلا جواب میده الان میگه نه مسابقه ندیم 😅 انگار فهمیده مسابقه سرعتشو‌میبره بالا حالشو‌نداره

هر بار یه بازی راه مینداختم‌ ولی واقعا دیگه حوصلم نمیکشه

یه لقمه غذا رو یهو میبینی ده دقیقه تو‌دهنش نگه داشته خیلی ریلکس میجوه

حوصله نداره،وسواس داره

بیشتر توضیح میدی؟

اخه وسواس داشت که باید با دقت انجام میداد یا تکرار میکرد این اصلا انجام نمیده باید هولش بدم 

مثلا میره دسشویی جا اینکه کارشو بکنه مسواک بزنه بیاد بیرون میره اب بازی یا کف بازی یا با دستمال توالت بازی کردن 

یا به زور میفرستمش دسشویی میکنه میاد بیرون یه دور دیگه باید بفرستم بره صورت بشوره مسواک بزنه 

سلام عزیزم وقتت بخیر

من کامنت های شمارو توی تاپیکی دیدم خیلی خوب راهنمایی کرده بودید در رابطه با صادرات

معلومه تجربه کافی رو دارید و کار بلد هستید

اگر امکانش هست ممنون میشم ایدی تلگرام یا هرجا ی دیگه رو بهم بدید من ازتون چندتاا سوال بپرسم،ممنون میشم،درخواست دوستی هم بهتون دادم